Pulzar

Partyajánlók

2019. március

2019. március

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2019-03-07] Seed ▞
     

    A márciusi örökifjak hébe-hóba (azért reméljük hóba nem) összeállnak, és bár tavasszal a nap egyre többet süt, Delay aka Marton Pinter egyedi hangzásvilágú, mély atmoszférájú szettjei az AETHER sötétjébe varázsolnak minket egy röpke csütörtök éjszakára. Kompániája Zvezda Beta és Roocha, akik töretlenül kitartanak a hobbijuk mellett, hogy a csütörtök estéjükön megtáncoltatnak mindenkit, aki az Atherbe indul.
    Bővebben
  • [2019-03-08] Technokunst Club ▩ Remco Beekwilder
     

    Forgószélként tört be az underground techno körökbe a szemtelenül fiatal holland dj és producer. Munkássága elmúlt 5 esztendejében a zenei karrierje minden lehetséges buktatót kikerülve ívelt felfelé. Olyan nyomokat maga után hagyva, mint a Planet Acid zenéje a Berghain 8. mix cdjén, vagy az LSD száma a Dj Mag 2017-es legjobb trackjei közt. 2018-ban alapította Emerald kiadóját, ami a hangár és rave ihlette zenéi otthona. Dax J Monnom Black-je nem csak a zenéit jelenteti meg, hanem a label rendezvényein is rezidens szerepet tölt be Stranger, Thomas P Heckmann és I Hate Models mellett. Nyers és kőkemény este elé nézünk Márciusban. Várunk mindenkit!
    Bővebben
  • [2019-03-08] Made Inn
     

    Újra itt vagyunk és jelentkezünk a következő Made Inn presents-cel!
    Bővebben
  • [2019-03-08] Tale Of Us / 3 hrs Set
     

    TALE OF US /3 hrs Set/ - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
    Bővebben
  • [2019-03-08] Avatar Presents: Carbon Based Lifeforms (SWE)
    @ A38

    Avatar Presents: Carbon Based Lifeforms - SWE
    Bővebben
  • [2019-03-08] Stay Hydrated presents: Darius Syrossian extended set
     

    Egy különleges tech-house bulival térünk vissza Buda legújabb klubjába a Premierbe. Darius Syrossian neve bizonyára senkinek sem ismeretlen, aki kedveli ezt a műfajt. A hamisítalan stílusáról ismert DJ és producer, a Do Not Sleep Ibiza sorozat és az Amnesia Ibiza megaklub rezidense ezúttal a Hexagon teremben visz minket egy 3 órás utazársra a house és techno világába.
    Bővebben
  • [2019-03-08] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
     

    Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2019-03-08] RAW Lxxxiv
    @ AETHER

    Nyehehehehhh!! Fanny banya (Ramin Sayyah, Adx, Riedox of Monolit) most jól odapörköl nektek! Már 23:00-tól elkezdik kevergetni a kondért, 7 csepp szűzlány könny, 3 darab nyers fóka orr, 50 liter lazac vér és ne is csodálkozz ha nem tudod tovább követni a receptet.. Megtriplázódott látásoddal és tűéles hallásoddal csak úgy kapkodod a fejed az összevissza repkedő seprű akrobaták után. Snitt. Reggel.
    Bővebben
  • [2019-03-08] DAVID PENN (ES) // Lock Budapest
     

    DAVID PENN (ES) // Lock Budapest - Péntek | Lost In Music
    Bővebben
  • [2019-03-08] Ottavia Showcase with Ema Remedi
     

    Our next special event with Ottavia Records showcase on Friday 8th March. The new vinyl label just started in South America from a collaboration between three friends who share a common love for quality underground house and techno music. The first imprint of the label just landed the record shops worldwide with already a buzz and support by dj's like Shonky, Eddie Richards, Enzo Siragusa, Sonja Moonear or Franco Cinelli.
    Bővebben
  • [2019-03-09] TOM SELECT & TOLO present T+T w/ CINTHIE
     

    Berlin based DJ and producer, Label owner of 803 Crystal Grooves, Beste Modus ,Unison Wax, Beste Freunde and we_r house, Fritz Radio Host, Elevate record store owner and proud parent.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Truesounds Music pres. Miyagi
     

    Vannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Secret Room • 4th Birthday
     

    4 éve jött egy közös ötlet, miszerint összerántjuk a válogatott legjobb barátokat, és csinálunk egy menő kis szobát ahol minden hétvégén a legjobb house zenékre bulizhatunk, együtt! Talán így 4 év távlatában most már ki is jelenthetjük hogy ez nagyjából sikerült is! Sok-sok régi-, + új barátság, megannyi buli, egy rakat fellépő, még több emlék, és felejthetetlen pillanat...Ennek megkoronázásaképpen várunk titeket egy közös szülinapi ünneplésre március 9-én a SECRET ROOM-ban!
    Bővebben
  • [2019-03-09] Contrast pres. Trance Classics
     

    A nagy sikerre való tekintettel március 09-én egy újabb TRANCE CLASSICS partival térünk vissza az Akvárium Klubba, de ezúttal a Magyar élvonal lép a lemezjátszók mögé.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Kruder & Dorfmeister / 3 hours DJ Set
    @ Akvárium Klub

    KRUDER & DORFMEISTER 25 Years Anniversary session
    Kruder & Dorfmeister 3 hours DJ-set
    Visuals by lichterloh
    Bővebben
  • [2019-03-09] Cosmic Hug Presents: RAJA RAM (TIP Records) - UK
     

    Az Avatar Events és a VégrePéntek idén tavasszal izgalmas közös küldetésbe vág bele. Egyesült erőkkel nyitnak új fejezetet a budapesti psy-rendezvények történetében, és Cosmic Hug név alatt karöltve emelik tovább az itthoni psy-szórakoztatást egy egészen új szintre, a nemzetközi psytrance szcéna legprominensebb képviselőivel az élén. Így nem is volt kérdés, hogy a legelső március 9.-ei eseményt a legendás TIP Records ősatya, Raja Ram celebrálja.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Music Killers "Welcome To The Jungle" House Classics Party
     

    A Music Killers klubturné tovább dübörög: március 9-én közkívánatra ismét Classic bulit nyomunk a New Cinema Hallban! Ezen a partin úgy fogod érezni magad, mintha egy dzsungelben lennél, hiszen liánok és pálmafák közt fogunk bulizni – méghozzá a legnagyobb Classic House zenékre!
    Bővebben
  • [2019-03-09] VAULT ▼ Kas:st Live & VII Circle ▼
     

    Epic synth lines, hypnotic rhythms, dark and mind-blowing emotions, constantly looking to reach the “mental & Melodic” aspect into Techno Music, Kas:st is back to VAULT Budapest with their brilliant live set!
    The Journey through VII Circle is a fascinating path, filled with obscurity and aggressive sounds that takes shape into powerful imaginary within the listener’s soul. Andrea Vallisneri's Dante-inspired musical project joins to our line up!
    Bővebben
  • [2019-03-09] Lock The House / episode 4
    @ LOCK Budapest

    Lock The House / episode 4
    Bővebben
  • [2019-03-09] Under Techno with Belocca & Friends
     

    Imádod az #underground bulikat és az életed a #techno?
    Gyere és bulizz Budapest meghatározó előadóival és éld át mindazt amire vágysz!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó