Pulzar

Partyajánló

Avatar Presents: ATMOS (Iboga Records)

Fellépők
Továbbá még: Oleg
Dátum 2019. február 9.
Stílus Progressive Psy, Psychedelic Trance
Avatar Presents: ATMOS (Iboga Records)7 éve várjuk Tomasz aka Atmos új albumát, de úgy tûnik, hogy most tényleg elkészül, és márciusban pezsgôt bont az Iboga Records. Bár nagyon várjuk, és a 2018-as Boom Festival Official alatt már sok új számmal meg is ismerkedtünk, van egy markáns tábor az Atmos rajongòk közt, akik inkább szeretnék a régi dalokat újra átélni, és ebben kérjük majd Tomasz segítségét. Dolgozunk egy 2 szettes estén: old vs. new !!!

Avatar Presents: ATMOS (Iboga Records)

7 éve várjuk Tomasz aka Atmos új albumát, de úgy tûnik, hogy most tényleg elkészül, és márciusban pezsgôt bont az Iboga Records. Bár nagyon várjuk, és a 2018-as Boom Festival Official alatt már sok új számmal meg is ismerkedtünk, van egy markáns tábor az Atmos rajongòk közt, akik inkább szeretnék a régi dalokat újra átélni, és ebben kérjük majd Tomasz segítségét. Dolgozunk egy 2 szettes estén: old vs. new !!!

Atmos (Iboga Records ) - SWE
OLEG ( S.U.N. Festival ) - HUN
DJ Tsubi (Radiozora) - HUN

Vizuál by Membran - HUN
Vizuál Content by Global Illumination - HUN

Jegyek :
Phase 1 : 3000 Ft (Elfogyott/Sold out)
Phase 2 : 3500 Ft (Elfogyott/Sold out)
Phase 3 : 4000 Ft (Limitált)
Helyszinen: 4500 Ft (Limitált)

Jegyek kaphatòk (Január 8-tól) :
TELEP (1075 Bp, Madách Imre út 8.)

www.facebook.com/​events/​382517815889593/​

Helyszín

  • A38

    Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
    @ A38, Budapest

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
  • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
    @ A38, Budapest

    Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
  • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
     

    Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
  • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
     

    Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
  • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
    @ A38, Budapest

    Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
  • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
    @ A38

    November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
  • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
    @ A38, Budapest

    Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
  • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
     

    Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
  • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
    @ A38

    Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
  • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
    @ A38

    Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
  • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
    @ A38, Budapest

    Ninjabreakz presents: Run The Night
  • [2013-10-11] Dansmusiq
    @ A38, Budapest

    Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
  • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
     

    2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
  • [2013-09-24] Random Trip
    @ A38, Budapest

    A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
  • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
    @ A38, Budapest

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
  • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
    @ A38

    Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó