Pulzar

Partyajánló

Éclipse totale ▩ ▩ Schwefelgelb live

Fellépők
Dátum 2019. január 26.
Stílus Electronic
Éclipse totale ▩ ▩ Schwefelgelb liveA német techno duónak olyan kiadóknál jelentek meg lemezeik, mint az [aufnahme + wiedergabe], vagy a Fleisch, élő produkciójukkal bejárták a világot Londontól Tokióig, most pedig örömmel jelentjük be első fellépésüket Budapesten január 26.-án a LÄRMben.

Éclipse totale ▩ ▩ Schwefelgelb live

A német techno duónak olyan kiadóknál jelentek meg lemezeik, mint az [aufnahme + wiedergabe], vagy a Fleisch, élő produkciójukkal bejárták a világot Londontól Tokióig, most pedig örömmel jelentjük be első fellépésüket Budapesten január 26.-án a LÄRMben.

Schwefelgelb zenéje EBM, techno és electro elemeken alapul, már a 2008-as bemutatkozó albumuk óta védjegyüké vált kemény és szikár tánczene.
Sid és Eddy legutóbbi megjelent lemezeik a ‘Dahinter Das Gesicht’ és ‘Aus Den Falten’ csodás példái, hogy miképp ötvözik a technot modern industrial és klasszikus EBM hangzással. Nem csoda, ha olyan nevek játsszák a zenéiket, mint Helena Hauff, Silent Servant (Official) és Tommy Four Seven.

Az esemény mellett szintén várjuk Schwefelgelb remixét, amit a magyar Dalmata Daniel kiadó tavasszal megjelenő Cardopusher 'Flesh Impact' lemezre készítettek.

Az estet Panoramic Barrier, a hazai industrial és EBM szcéna egyik alappillére indítja egy live-al és a rendkívül sok oldalú szelekciókkal operáló DJ Crimson folytatja, a masszív zárásról pedig az Éclipse totale rezidensei, Yinna és NYXA fognak gondoskodni.

▩ LINEUP
Schwefelgelb live
DJ Crimson
Panoramic Barrier live
Yinna
NYXA

▩ TICKETS
pre-sale: www.residentadvisor.net/​events/​1207006

www.facebook.com/​events/​578656329225208/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó