Pulzar

Partyajánlók

2018. november

2018. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-24] Rokoko w/ Suciu & Herodot
    @ Cinema Hall

    A sikeres szezonnyitó bál után, máris itt a következő Rokoko! November 24-én újra román honból érkeznek hozzánk művészek, ezúttal Suciu és Herodot személyében. Az est különlegessége, hogy hajnal 1-től zárásig b2b-ben váltogatják egymást a pultban, 6 órán keresztül. Az eseményt már este 8-kor elkezdjük! Várunk Mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2018-11-24] Dark Rave '95
    @ LOCK Budapest

    Dark Side helyett Dark Rave '95, avagy hagyd otthon a fehér sapkád november 24-én!
    Bővebben
  • [2018-11-24] Techno Tunes & Minimal Art Family Present: Belocca
     

    Az Under Budapest ad helyet következő megjelenésünknek ahová nem mást szereztünk meg nektek erre az éjszakára mint Belocca!
    Szerintünk nem nagyon kell bemutatni senkinek a munkásságát, de aki nem ismerné annak egy pàr szóban :
    Bővebben
  • [2018-11-24] Lab at Aether
     

    A Roland Handrick és Roocha fémjelzte közös móka tovább folytatódik az Aetherben. Az eddig megszokott (de nem szokványos) dj-szetteket most egy különösen izgalmas live act-tel vegyítjük. Novemberben Coloboma teszi tiszteletét nálunk szintetizátorai és dobgépei társaságában. Ha még nem hallottad öt eddig akkor azért gyere, ha meg már igen, akkor pedig úgyis ott leszel. Mi meg várunk mint mindig; szeretettel!
    Bővebben
  • [2018-11-24] NIGHTLIFE 4. Birthday
    @ RIO Budapest

    2014-ben még csak egy kósza gondolat volt maga a #NIGHTLIFE.
    Egy gondolat, ami azért született, hogy újraértelmezze az országunk klubéletét, hogy a lehető legjobb bulikat a lehető legjobb áron adja és mindenki számára elérhető legyen.
    Bővebben
  • [2018-11-24] Subculture Revolution X Broken Bits
     

    Subculture Revolution X Broken Bits
    Bővebben
  • [2018-11-24] Bedroom ● Alejo Galvez
     

    Bedroom ● Alejo Galvez (Blind Vision Records) ● Secret Room
    Bővebben
  • [2018-11-29] Seed ▞
     

    November utolsó csütörtökén egy legendás páros lép a Seed színpadára DJ Naga & Peter Bernath szerepében. Jelenlétük garancia a pörgős ütemekre, az igazán különleges zenékre, a sokszínű műfajok tökéletes egyvelegére. Peter Bernath az RTS.FM Budapest vezetője és a Lost Minute alapítója b2b partnerével együtt. Naga a budapesti elektronikus zenei élet indulásának egyik ikonikus arca. Sőt mi több az est házigazdájával, Zvezda Betaval közös Hairy Records tulajdonosa. Az ő párosuk is felelős rengeteg remek estéért, ami House2House / Naga & Beta néven évek óta sikeresen dübörög.
    Bővebben
  • [2018-11-30] Disconnect 1st Birthday Party
    @ Akvárium Klub

    1 ÉV:
    Ennyi idő telt el mióta a Disconnect csapata útjára indította a sorozatot. Már az első bulin óriási sikert arattunk, rengetegen jelentetek meg ami hatalmas erőt adott ahhoz hogy folytassuk tovább! Az elmúlt egy évben a basszuszene legikonikusabb alakjai közül többen is megfordultak nálunk és bizonyították tehetségüket! Hihetetlenül sok támogatást és motivációt kapunk, hogy Budapest legkegyetlenebb bulijait rakhassuk össze nektek.
    A jövőt illetően rengeteg tervünk van, de mostmár nem úgy tudunk nekiállni ezeknek, hogy pár lelkes srác a zsebpénzét összedobva zsákbamacskát játszik. Mérhetetlen sok munka és tervezés alatt összeállt a mi kis családunk, ami egyre csak bővül, így nagyon veszélyes dolgokat várhattok az elkövetkezendő időszakban! Aki ismer minket tudja, hogy mi mindent megteszünk majd és hálánk jeléül ezzel a minden eddigi bulit felülmúló eseménnyel szeretnénk nektek kedveskedni!
    Bővebben
  • [2018-11-30] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2018-11-30] Éclipse ▩ ▩ Phase Fatale
    @ LÄRM

    Phase Fatale is the Berlin-based techno project of Hayden Payne. Over the past four years, Payne, originally from New York, has earned a reputation as a techno innovator, both for the broad spectrum of dystopian electronics included in DJ sets as well as his deep understanding of synthesis and sound design in his own productions. Having previously released on labels such as Jealous God, Phase Fatale made his Unterton debut with last year’s Anubis EP. Since then he has settled into residencies at both Berghain in Berlin and KHIDI in Tbilisi, released his first LP on Hospital Productions and kicked off his own label BITE with a collaborative EP between himself and Silent Servant. In 2018, the Reverse Fall EP marks his first release on Berghain's in-house label Ostgut Ton.
    Bővebben
  • [2018-11-30] RAW LxxVII
     

    2018 egy különös év volt, az első napjától kezdve egyre több helyről érkeztek bejelentések megmagyarázhatatlan jelenségekről.
    Itt egy csészalj, ott egy zöld kis emberke, furcsa fények itt, repkedő tehenek amott, tényleg kezdett aggasztóvá válni a helyzet.
    A leghitelesebb UFO kutatók és parafenomének szerint november 30-án várható a fordulat, hogy az idegenek felfedjék magukat és kiderüljön, hogy ismerősök.
    Bővebben
  • [2018-11-30] Farbwechsel x Központ
     

    Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban.
    Magasan képzett és idomított színváltós gépkezelők a protokollnak eleget téve a háttérből sugároznak hangot a legkülönfélébb komputer, lézerlemez és bakelit interfészek segítségével.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó