Pulzar

Partyajánlók

2018. november

2018. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-09] Lärm ▩ CRIME ▩ ▩ SPFDJ
     

    A berlini székhelyű SPFDJ élharcosa a felszabadító, kőkemény és rapid techno zenéknek. Svédországban született, de karrierjét Londonban kezdte a DIY warehouse raveket szervező Universe of Tang csapat tagjaként. A techno fővárosba költözése óta meghódította a kötelező Tresor és Berghain klubokat, lenyomott egy mini USA turnét, és megalapította a szigorúan bakelites Intrepid Skin kiadóját, ahol VTSS drákói EBM lemeze lesz az első kiadvány. Acid, electro, hardcore & trance stílusokon átívelő szettje szexpozitív hangulattal árasztja el a táncteret.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Avatar Presents: Best of Iboga Records
    @ A38

    A 90-es évek végén még a d-jk voltak az istenek, és a közönség a tenyerén hordozta őket. Aztán a 2000-res évektől elterjedtek a live act-ek, de mindig is egyértelmű volt, hogy egy dj sokkal jobban le tudja kötni a tancolók figyelmét egy finoman összeválogatott szettel, mint egy live act az aktuális albumával. Ezért is hívtuk meg Mikael Dahlgaard-t, művésznevén Dj Emokot, mert tudjuk, hogy egy olyan szettel ajándékoz meg minket, amire folyamatosan táncolhatunk. Dj Emok lemezlovas karrierje mellett az Iboga Records tulajdonosa is, így mindig a legújabb - sokszor még kiadatlan - számokat tárja elénk. Emiatt szerepel rangosabbnál rangosabb fesztiválokon, mi pedig ezért indítottunk vele egy közös Iboga best of szériát! Szóval erre a bulira csak egy kényelmes cipőt es előtte rápihenést tudunk ajánlani, hogy aztán nehogy sírás legyen a vége!
    Bővebben
  • [2018-11-10] ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky Budapest
    @ Cinema Hall

    Kedves közönség! A Get Frisky Budapest technikai és kommunikációs problémák miatt egy másik időpontban kerül megrendezésre. A Frisky nemzetközi márkaként, közös megegyezéssel döntött a halasztás mellett, ami mindenki számára (a közönség számára különösen - részletek hamarosan) a jelenlegi legjobb megoldás.

    Az előre megváltott belépőket a TIXA jegyrendszere automatikusan visszaküldi.

    Elnézést kérünk minden kedves érintettől.

    Kérjük amennyiben kérdésed / kérésed van azt telefonon tedd meg: 06704135013
    Bővebben
  • [2018-11-10] LavaLava ▩ Point G
     

    Salut! POINT G vagyok Párizsból, de úgy is ismerhetsz, mint DJ Gregory. A kilencvenes években csúsztam rá a house-ra (igen, az volt az első aranykor nálunk: Versatile, I:Cube, Daft Punk, etc.), de azóta elég sok minden történt: körbe DJ-ztem a világot és indítottam egy alteregót a szikárabb cuccaimnak – rövidesen ezzel érkezem hozzátok, au revoir!
    Bővebben
  • [2018-11-10] Deep Café Party // November Madness
     

    Hello DC-FAMILY!

    Nem sokáig várattunk Titeket a DEEP CAFÉ soron következő bulijával, ami több szempontból is különleges lesz:
    Bővebben
  • [2018-11-10] Sobekin w/ Pablo Fierro
     

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Budapest in the dark
     

    A Budapest in the dark örömmel hív meg soron következő eseményére, ami Seldon barátunk szülinapi "zsúrja" lesz a Supersonic - Blue Hell & KVLT legendás falai között.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Fourkmode&Friends
     

    Sziasztok! Ezen az estén elhozzuk nektek a pozsonyi Techno Gang csapatának tagjait Bari-t és Qwerty-t!
    Bővebben
  • [2018-11-10] Music Killers Video Disco Classics Party
     

    A Music Killers klubturné következő állomása ismét nagyot fog szólni! Visszahozunk a köztudatba valamit, ami már majdnem teljesen elveszett: újra menő lesz a VIDEO DISCO!
    Bővebben
  • [2018-11-14] Move pres. Pola invites
     

    Ugyan a house még mindig elsősorban táncfunkcionális zene, néhányan képesek olyan rétegeket is szántani belé, amik a pszichedelia, a krautrock, és valamilyen megnevezhetetlen, bizsergető esztétikai köd metszetében járnak. A berlini Edward ennek az árnyjátéknak különösen nagy mestere: klubtrekkjei úgy működnek a tánctéren, hogy közben szürreális éleket szab nekik, a sarokban hümmögő zeneértőket is rácsodálkozásra késztetve. Nem csoda, hogy Berlinben, Frankfurtban és Weimarban is bérelt helye van a keverő mögött.
    Bővebben
  • [2018-11-15] Bass Theory Club ▩ 002
     

    ░▒▓BASS ░ THEORY ░ CLUB ▓▒░ 002 ░▒▓
    Bővebben
  • [2018-11-15] Seed ▞
    @ AETHER

    A heti csemege a Seedtől nektek egy csipetnyi Vilmos Vagyóczki, egy szórás Andras Baderrel és Zvezda Betaval fűszerezve. Izgalmas ízkavalkád várja tehát a zene-ínyenceket ezen a csütörtökön is.
    Bővebben
  • [2018-11-16] Budapest Calling & Supernova pres. OUT OF FOCUS
     

    Egy este, amikor kizárólag a zenére fókuszálunk. Minden más….OUT OF FOCUS
    Bővebben
  • [2018-11-16] Next Level ■ Oddprophet, Franky Nuts
    @ A38

    A dubstep/riddim irányzat egyik megkerülhetetlen alakja, a Never Say Die kiadó egyik legkülönlegesebb producere, a walesi Oddprophet először Magyarországon, aki mellett a Circus Records és a NSD kiadó fiatal tehetsége, a magyar közönség egyik nagy kedvence, Franky Nuts is fellép november 16-án az A38-on!
    Bővebben
  • [2018-11-16] Etherwood ★ 1991 ★ Changing Faces
    @ Akvárium Klub

    Friday & Starlight Entertainment pres. Etherwood ★ 1991 ★ Changing Faces
    Bővebben
  • [2018-11-16] One year of Pursuit of Acid
     

    Milton Bradley is a name that has become synonymous with brooding futuristic acid landscapes. The Berliner grew up through the fall of the wall, and consequently the rise of techno in Europe and Germany. Like many producers, it was sheer curiosity with electronic sounds during the late 80’s that sparked Bradley’s initial interests with making music.
    Bővebben
  • [2018-11-16] Pure Lust pres: Timboletti (DE)
     

    Pure Lust pres: Timboletti (DE) at Toldi
    Bővebben
  • [2018-11-16] RAW LXXVI
     

    A világ egyre több pontjáról érkeznek a hírek, hogy egy nagyon furcsa vírus ütötte fel fejét a zömében fiatalabb lakosság körében.
    Kezdetben a járásuk változik meg és alakul át lépegetéssé, majd a felsőtestük is mintha ütemre rángana, később kezeikkel is hadonászni kezdenek, míg a végén ez az egész szinkronba kerül és az őrült ravelés az utolsó stádium.
    Bővebben
  • [2018-11-16] Deepin' Session
     

    Deepin' Session w/ DTR (Deep Upstairs)
    Bővebben
  • [2018-11-17] Technokunst pres. I Hate Models
     

    A nagy sikerű A38 debüt után nem volt kérdéses, hogy I Hate Models visszatér a Fővárosba. Lehengerlő, egész estés műsora bővelkedett a techno legfrisebb irányaiból, a klasszikusokból, electro és rave himnuszokból, egy olyan elegyet alkotva, ami minden korosztály számára maradandó emléket hagyott maga után. Fiatalos lendülete előtt az egész világ klubberei meghajolnak. Fellépései mindig tartogatnak zenei meglepetéseket és egy pillanatra sem ajánlott elhagyni a táncteteret, mert életed party momentumáról maradhatsz le, akár pár perc alatt is. A Technokunst örömmel hozza vissza ezt az önfeledt rave hangulatot novemberben. A vizuális körítésről ezuttal is a Kiegő Izzók keze alatt életre kelt ledpanelek gondoskodnak. Tavaly pillanatok alatt teltházunk lett. Ne halogasd a jegyedet beszerezni.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó