Pulzar

Partyajánlók

2018. november

2018. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-17] Deepfields | Opening
     

    A hosszúra nyúlt hallgatás után új helyszínen tér vissza a Deepfields csapata: ezúttal a Trip hajó fedélzetén alakítjuk ki a már megszokott atmoszférát.
    Bővebben
  • [2018-11-16] Deepin' Session
     

    Deepin' Session w/ DTR (Deep Upstairs)
    Bővebben
  • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
    @ Premier Club

    November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
    Bővebben
  • [2018-11-30] Disconnect 1st Birthday Party
    @ Akvárium Klub

    1 ÉV:
    Ennyi idő telt el mióta a Disconnect csapata útjára indította a sorozatot. Már az első bulin óriási sikert arattunk, rengetegen jelentetek meg ami hatalmas erőt adott ahhoz hogy folytassuk tovább! Az elmúlt egy évben a basszuszene legikonikusabb alakjai közül többen is megfordultak nálunk és bizonyították tehetségüket! Hihetetlenül sok támogatást és motivációt kapunk, hogy Budapest legkegyetlenebb bulijait rakhassuk össze nektek.
    A jövőt illetően rengeteg tervünk van, de mostmár nem úgy tudunk nekiállni ezeknek, hogy pár lelkes srác a zsebpénzét összedobva zsákbamacskát játszik. Mérhetetlen sok munka és tervezés alatt összeállt a mi kis családunk, ami egyre csak bővül, így nagyon veszélyes dolgokat várhattok az elkövetkezendő időszakban! Aki ismer minket tudja, hogy mi mindent megteszünk majd és hálánk jeléül ezzel a minden eddigi bulit felülmúló eseménnyel szeretnénk nektek kedveskedni!
    Bővebben
  • [2018-11-23] Domenico Crisci ▩ Chliché Bodies
     

    Domenico Crisci a mai technoszcéna egyik legelőremutatóbb és legsokszínűbb DJ/Producere. Diverzitását már a kiadványai is jól tükrözik hiszen nem mindennapi dolog ha egy személy mind az Opal tapesen, a Jealous Godon és Ron Morelli keze alatt lévő L.I.E.S-on is releasel. Korábban zenélt már a hirhedt grúz KHIDI-től kezdve a legendás Berghain Klubnachtján át a műfajvezető Katharsis fesztiválig, a lapos föld minden pontján. Az estét Prince Matt melegíti elő, ezt a FOR. duó eklektikus DJ szettje követi, majd Domenico, végül pedig AGA2L fog pusztítani (vinyl only).
    Bővebben
  • [2018-11-01] Drum Club ▩ ▩ Chris.SU
     

    ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Chris.SU ▩
    Bővebben
  • [2018-11-23] Drumandbass.hu Session 007
     

    Drumandbass.hu Session 007
    Bővebben
  • [2018-11-30] Éclipse ▩ ▩ Phase Fatale
    @ LÄRM

    Phase Fatale is the Berlin-based techno project of Hayden Payne. Over the past four years, Payne, originally from New York, has earned a reputation as a techno innovator, both for the broad spectrum of dystopian electronics included in DJ sets as well as his deep understanding of synthesis and sound design in his own productions. Having previously released on labels such as Jealous God, Phase Fatale made his Unterton debut with last year’s Anubis EP. Since then he has settled into residencies at both Berghain in Berlin and KHIDI in Tbilisi, released his first LP on Hospital Productions and kicked off his own label BITE with a collaborative EP between himself and Silent Servant. In 2018, the Reverse Fall EP marks his first release on Berghain's in-house label Ostgut Ton.
    Bővebben
  • [2018-11-10] ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky Budapest
    @ Cinema Hall

    Kedves közönség! A Get Frisky Budapest technikai és kommunikációs problémák miatt egy másik időpontban kerül megrendezésre. A Frisky nemzetközi márkaként, közös megegyezéssel döntött a halasztás mellett, ami mindenki számára (a közönség számára különösen - részletek hamarosan) a jelenlegi legjobb megoldás.

    Az előre megváltott belépőket a TIXA jegyrendszere automatikusan visszaküldi.

    Elnézést kérünk minden kedves érintettől.

    Kérjük amennyiben kérdésed / kérésed van azt telefonon tedd meg: 06704135013
    Bővebben
  • [2018-11-16] Etherwood ★ 1991 ★ Changing Faces
    @ Akvárium Klub

    Friday & Starlight Entertainment pres. Etherwood ★ 1991 ★ Changing Faces
    Bővebben
  • [2018-11-30] Farbwechsel x Központ
     

    Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban.
    Magasan képzett és idomított színváltós gépkezelők a protokollnak eleget téve a háttérből sugároznak hangot a legkülönfélébb komputer, lézerlemez és bakelit interfészek segítségével.
    Bővebben
  • [2018-11-17] Forever Psychedelic - Ace Ventura II Mimic Vat
     

    A Budhapest4Trance (PsyBaBa Records) 17 évvel ezelőtt indította útjára partysorozatát: A 2001-ben rendezett Dimitri Nakov nevével fémjelzett buli volt az első a hazai psytrance partyk történetében, amikor a magyar dj-k mellett egy külföldi headliner várta a bulizni vágyókat. A Forever Psychedelic a kezdeti sikerek után legendás party sorozattá nőtte ki magát, melyet több generáció zárt emlékként a szívébe. Dimtri Nakovot a francia Manitu, Neoromotor, Miraculix, Talamasca, Hux Flux, Nomad, Penta és Shane Goby követték. Az esemény a PsyBaBa Records az Y-Production és a goa.hu szrevezésében, az összefogás jegyében kerül megrendezésre.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Fourkmode&Friends
     

    Sziasztok! Ezen az estén elhozzuk nektek a pozsonyi Techno Gang csapatának tagjait Bari-t és Qwerty-t!
    Bővebben
  • [2018-11-30] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2018-11-09] Friday Downtown
    @ AnKERT

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2018-11-24] Lab at Aether
     

    A Roland Handrick és Roocha fémjelzte közös móka tovább folytatódik az Aetherben. Az eddig megszokott (de nem szokványos) dj-szetteket most egy különösen izgalmas live act-tel vegyítjük. Novemberben Coloboma teszi tiszteletét nálunk szintetizátorai és dobgépei társaságában. Ha még nem hallottad öt eddig akkor azért gyere, ha meg már igen, akkor pedig úgyis ott leszel. Mi meg várunk mint mindig; szeretettel!
    Bővebben
  • [2018-11-09] Lärm ▩ CRIME ▩ ▩ SPFDJ
     

    A berlini székhelyű SPFDJ élharcosa a felszabadító, kőkemény és rapid techno zenéknek. Svédországban született, de karrierjét Londonban kezdte a DIY warehouse raveket szervező Universe of Tang csapat tagjaként. A techno fővárosba költözése óta meghódította a kötelező Tresor és Berghain klubokat, lenyomott egy mini USA turnét, és megalapította a szigorúan bakelites Intrepid Skin kiadóját, ahol VTSS drákói EBM lemeze lesz az első kiadvány. Acid, electro, hardcore & trance stílusokon átívelő szettje szexpozitív hangulattal árasztja el a táncteret.
    Bővebben
  • [2018-11-17] LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Ajukaja
     

    Ha Észtország undergroundjában élne egy kraken, ami ezeregy csápjával mindenhova odanyúl, de csakis építő jelleggel, akkor Ajukaja lenne a neve. Egyébként él is, de ember ő: Raul Saaremetsként anyakönyvezték, jelentékeny elindítója Tallin földalatti kulturális rezzenéseinek, dobolt sodró rockzenekarban, indított útjára egy rakás alternatív zenei műsort az észt nemzeti rádióban, és húsz éve üti a helyi Mutant Disco klubestet, nyilván kiadót is igazgat, promóterként a lokál szcénát lendíti előre, DJ-ként pedig saját ezeregyszínű house-nyelvezetét tanítja be az arra fogékonyaknak. A különlegességek szórásában a szupportra ezúttal is a BEACH CLUB BEACH-gondnok, Tanz Global-gazda és Weare Girlsandmathematics-témavezető Tom Select vállalkozott. Let's release the kraken.
    Bővebben
  • [2018-11-10] LavaLava ▩ Point G
     

    Salut! POINT G vagyok Párizsból, de úgy is ismerhetsz, mint DJ Gregory. A kilencvenes években csúsztam rá a house-ra (igen, az volt az első aranykor nálunk: Versatile, I:Cube, Daft Punk, etc.), de azóta elég sok minden történt: körbe DJ-ztem a világot és indítottam egy alteregót a szikárabb cuccaimnak – rövidesen ezzel érkezem hozzátok, au revoir!
    Bővebben
  • [2018-11-24] Lost & Found
     

    Az éves téli Lost & Found szeánsz az eddigi legerősebb line uppal érkezik november 24-én az Akvárium Klub Nagy Halljába!
    Ott lesztek?
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó