Pulzar

Partyajánló

20 years of Raum musik

Fellépők
Dátum 2018. november 3.
Stílus House
20 years of Raum musikA könnyelmű hatásvadászat pillanatnyi, tünde világán túl vannak még oázisok, ahol csak egyetlen szabály él: legyen minőségi a groove, mert a minőségi groove az őszinte groove. A frankfurti Dorian Paic ennek az iskolának az óraadó pedagógusa 25 éve: hosszú, tudatos mixekkel rakosgatja egymásra a téglákat, sosem engedve meg magának, hogy több energiát szisszentsen a táncparkettre, mint amennyit az éppen megkíván. Vérbeli antiegoista türelemjátékos, ami végül mindig meghozza a gyümölcsét: DJ-szettje trú house regény, amit legszívesebben sosem tennénk le. Fun fact: ő volt Ricardo Villalobos egyik felfedezője és legfontosabb hátszele a 90-es közepétől.

20 years of Raum musik

A könnyelmű hatásvadászat pillanatnyi, tünde világán túl vannak még oázisok, ahol csak egyetlen szabály él: legyen minőségi a groove, mert a minőségi groove az őszinte groove. A frankfurti Dorian Paic ennek az iskolának az óraadó pedagógusa 25 éve: hosszú, tudatos mixekkel rakosgatja egymásra a téglákat, sosem engedve meg magának, hogy több energiát szisszentsen a táncparkettre, mint amennyit az éppen megkíván. Vérbeli antiegoista türelemjátékos, ami végül mindig meghozza a gyümölcsét: DJ-szettje trú house regény, amit legszívesebben sosem tennénk le. Fun fact: ő volt Ricardo Villalobos egyik felfedezője és legfontosabb hátszele a 90-es közepétől.

Kiadójának - ahol Dub Taylortól Villaloboson át John Dimasig, és persze a házigazda Jaffa Surfáig sokan hoztak már ki emlékezetes tételeket - huszadik fennállására meghívtuk őt magát is, hadd lobogjon a képzeletbeli gyertya a minőségi groove-ok ünnepén.

▩ LINEUP
Dorian Paic
Jaffa Surfa

▩ IN
2300-0100 1500HUF
0100- 2000HUF

www.facebook.com/​events/​2187563691564338/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó