Pulzar

Partyajánló

Dffrntly: Shitake (es) - open air

Fellépők
Dátum 2018. július 28.
Stílus House, Techno
Dffrntly: Shitake (es) - open airSzabadtéri Happy Techno érkezik a Római-partra- jön Shitake A Happy Techno Music falai közül Shitake mutatkozik be a budapesti közönségnek egy különleges helyszínen.

Dffrntly: Shitake (es) - open air

Szabadtéri Happy Techno érkezik a Római-partra- jön Shitake

A Happy Techno Music falai közül Shitake mutatkozik be a budapesti közönségnek egy különleges helyszínen.

Az elmúlt években a Dffrntly csapat lepaktált a Barcelonában jól-, de az egész világon ismert Lexlay-vel, aki köztudottan a Happy Techno Music kiadó és eseménysorozat főnöke. A vidám tech ütemek így már többször ellátogathattak Budapestre, melynek most egy exkluzív, nyári felvonása következik.

Július 28-án, szombaton a Happy Techno egyik showmanje látogat Budapestre, hogy a Barcelonában és a világ több országában már bemutatott zenei hullámaival és energikus fellépésével örvendeztessen meg bennünket.

Shitake igazán szereti vegyíteni a sötét és vidám stílusokat, rendszerint használ mosolygásra ösztökélő grooveokkal megtűzdelt zenéket, ahol nem egy folyamatos zakatolásban, hanem sokkal inkább egy vidám zenei hullámzásban vehetünk részt. Ezáltal a táncenergiánk garantált, mely most a Római-parton szabadulhat fel belőlünk.

A különleges szabadtéri helyszín az a Deep Terasz lesz, mely a Római-part 47. alatt található és igazi nyári flesselést biztosít nekünk a Happy Techno életérzés köré a maga beach-hangulatával. Ezt a hangulatot már egészen délután 14 órától magunkévá tehetjük egészen hajnalig.

Az esemény mindezen felül szinte ingyenesen látogatható, hiszen a belépő 100%-osan lefogyasztható, melyről bővebben az eseményben tájékozódhatunk és a Deep Terasz még kisállat barát is!

Beléptetés:
elővételes ár: 2500 .- LEFOGYASZTHATÓ 100%-ban
Helyszínen: 3500.- LEFOGYASZTHATÓ 100%-ban


Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-09-01] The Kids Play Techno
     

    Szeptember elsején bemutatkoznak az Minimal Art Family új tehetséges fiataljai a Római-part-on közvetlenül a @Duna partján található Deep Terasz-on.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó