Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

VégrePéntek! special @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2018. április 13.
Helyszín Corvin Club
Stílus Psychedelic, Psychedelic Trance
VégrePéntek! specialHujaboy sosem volt igaziból az a tipikus kölyök. Nirként is leginkább egy diszfunkcionális zenebolondhoz volt hasonlítható, aki 1996-ban indiai útjáról mindenféle féktelen zenei ötlettel tért vissza, hogy megcsavarja a világ partivándorainak agyát.Corvin Club

VégrePéntek! special @ Corvin Club

Hujaboy sosem volt igaziból az a tipikus kölyök. Nirként is leginkább egy diszfunkcionális zenebolondhoz volt hasonlítható, aki 1996-ban indiai útjáról mindenféle féktelen zenei ötlettel tért vissza, hogy megcsavarja a világ partivándorainak agyát.

Majd elindult missziójára. Sok évnyi stúdió projekt, 2 album a Hommega Productions-nál, kollaborációk és pár jelentős fellépés után világszerte, elkezdte igazán beélesíteni a Hujaboy hangzást a Tip World-nél 2006-ban megjelent Party Animals albumával. Aztán a Black Belt-tel a rákövetkező évben az egész szcénának odacsapott és kijelentette, hogy a ring közepén áll, készen szembeszállni minden kihívójával. Legutóbbi Cut the Power albumával ismételten igazolta erejét a szcéna egyik legdinamikusabb és legelvetemültebb alkotójaként, majd ezt követte a The Seed. Senkinek sem követője és hangzása egyedülálló. Full on, erőteljes groove értelemmel, szuper feszes produkcióban. Kortárs Psy Trance. Semmi csicsa, semmi nyál. Csak színvonalas, komoly, csontrázó pszichedelikus ütemek az új érának…hiba lenne kihagyni az Április 13ai budapesti fellépését...

Hujaboy mellett, lassan már a VégrePéntek bulik rezidensének számitó Dj Tsubi, valamint a party sorozat megalapitója Dj Wegha fogja pakolni a talpalávaló ütemeket aki egy különleges szülinapi szettel készül az estére.

Line Up:

Hujaboy live /Zero One music/ - IL

Tsubi /Sangoma Rec./

Wegha /RadiOzora.fm/ - Special Birthday Set!

A buli a Corvin Club kisebbik - ám underground bulikra már nagyon jól bevált - termében lesz megtartva. Bejutás a Corvin Cafén kereszetül majd fel a lifttel, ami egész este üzemelni fog.

Belépő: 2500

www.facebook.com/​events/​539630773103041/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó