Pulzar

Partyajánló

Controll_Fourkmode Opening @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2018. február 17.
Helyszín Corvin Club
Stílus Electronic
Controll_Fourkmode OpeningÚtjának inditjuk új rendezvénysorozatunkat, régi jól bevált elemekkel, arcokkal és természetesen 100%-os hamisitatlan Underground Techno hangulattal!Corvin Club

Controll_Fourkmode Opening @ Corvin Club

Útjának inditjuk új rendezvénysorozatunkat, régi jól bevált elemekkel, arcokkal és természetesen 100%-os hamisitatlan Underground Techno hangulattal!

Első bulink alkalmára elfogadta a felkérést Noemi Black a lengyel amazon, aki először játszik Magyarországon a Corvin club kistermében.

A hölgyemény egyre több felkérést kap, leginkább Németország, Hollandia és Belgium területein. Úgy gondoltuk, hogy Budapest techno szerelmeseit is érdekelni fogja, ez a lehengerlően ügyes és szép techno istennő. Brutális szettekkel darabolja a közönséget.

Nem kissebb nevekkel játszott együtt mint: Klaudia Gawlas, Niereich, Hackler&Kuch, Fatima Haji, Sebastian Groth, Mike Vath, Tobias Luke aka O.B.I, Ben Long és még vannak egy jó páran.....

A fentiek alapján már biztosíthatunk benneteket, hogy parádés estének nézünk elébe és ezt a későbbiekben csak fokozni szeretnénk.

/Line Up/

# Noemi Black

# Cvrdwell

# Technicolourb2b Mistik/ Heyday

# Otto Ullmann/ Forkmode/

# M_fourk/Fourkmode/

Jegyek:

1500.- HUF

www.facebook.com/​events/​579647209034003/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó