Pulzar

Partyajánlók

2017. április

2017. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 5 »
  • [2017-04-01] █ Delirium █ Back From The Future █
     

    A megszokott sötétség közepette egy nagy fényre lettünk figyelmesek. Olyan tagok csatlakoztak közénk, akiket eddig csak filmen láttunk. 2477-ből időutazással visszatérve azt a hírt hozták, amitől mindig is tartottunk… Egy robot és társai nem titkolva a jót, se rosszat elmondta nekünk, hogy egy meteor tart felénk, ami már vészesen közel jár. Úgy kell buliznunk, mintha az utolsó lenne...
    Bővebben
  • [2017-04-14] ▩ B N C ▩ ▩ Lena Willikens ▩
    @ LÄRM

    'Being a long time resident DJ somewhere teaches you the sort of skills that stand you out from the pack. Cologne’s Lena Willikens is one such special selector who has very much made Salon Des Amateurs in Dusseldorf her own. As well as serving up singular sets there, she is also a key part of the Comeme Records crew with the likes of Barnt. For them she hosts a regular radio show, and for them she has released her brooding, industrially bleak techno sounds.
    Bővebben
  • [2017-04-28] ▩ Casino Bangkok ▩ Eomac ▩
    @ LÄRM

    A dublini Ian McDonnell az elmúlt években lenyűgöző sokféleségéről biztosította mindennemű hallgatóságát. Legyen az analóg boszorkánykonyhában kotyvasztott smirglis house a Trilogy Tapesnek, illegális alagsorokra írt tánczene a DJ Haus-féle Unknown To The Unknown-nak, a tíz éve létező Lakker nevű projektje, vagy gyönyörűen kísérteties irányokba elhajló szólóalbumai, nem tudjuk annál jobban körülírni a képességeit, mint egy YouTube-kommentelő, aki annyit közölt tavalyi Bedouin Trax rilíze kapcsán: "elképzelni sem tudom, mi folyhat egy ilyen géniusz fejében, mint Eomac." Elképzelni mi sem tudjuk, de szerencsére nem kell képzelegnünk, mert egyrészt április végén élőben kiderül, másrészt minden esély adott egy igazán sötét misztériumjátékra a technó képlékeny keretein belül.
    Bővebben
  • [2017-04-06] ▩ Drum Club ▩
    @ LÄRM

    ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ JADE ▩
    Bővebben
  • [2017-04-08] ▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩
    @ LÄRM

    Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.
    Bővebben
  • [2017-04-22] ▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩
    @ LÄRM

    Nagyjából hét évvel ezelőtt egy Jamie XX interjúban említette meg a The XX agya, hogy van pár fiatal arc, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Jamie akkori kedvenc newcomer-jei közül a kanadai Grimes hamarabb felért a csúcsra, de úgy néz ki Ewan Smith-nek is eljött végre az ideje.
    Bővebben
  • [2017-04-21] ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Fabe ▩
    @ LÄRM

    Born in Berlin, raised in Mannheim. From his roots in the 90s HipHop, he found his way to the electronic music. Since 2010 he appeared in several projects and made his success, after dedicating completely to the underground music. With the vinyl release Sketch EP (2015), on Mannheim based label “Valioso”, he left his first sustainable footprints and received a great reputation on this.
    Bővebben
  • [2017-04-15] ▩ Monday Off ▩ ▩ S A M ▩
    @ LÄRM

    A tüdő nagyon fontos az élet számos területén. Így például nem csak Földanya kebelén és futópályákon, de a tánctéren is. Ezzel annyira tisztában van a koppenhágai S.A.M., a Delaphine tulajdonosa és az Oscillat Music társalapítója, hogy zenéi jóformán hörgőtisztító hegyilevegők: felemelnek és ott is hagynak. A messzi távolba tihanyozó dubos villanásai, felesleges fancységektől megfosztott ruganyozásai úgy simogatják végig a lelket és a lábat, hogy jógatáborok kopogtathatnának a titkos receptért. Pedig nem kell kopogtatni, csak el kell jönni érte a diszkóklubba! Aztán kivenni azt a hétfőt.
    Bővebben
  • [2017-04-29] ▩ Technodub Seance ▩ ▩ Lives ▩
    @ LÄRM

    A Technodub Seance első alkalommal hívja az irányzat követőit egy olyan eseményre, melyen kizárólag önálló, hazai live act-eket hallhatunk.
    Bővebben
  • [2017-04-07] ▩ Technokunst ▩ ▩ Headless Horseman ▩
    @ LÄRM

    ▩ LÄRM ▩ Headless Horseman ▩ ▩ Technokunst ▩
    Bővebben
  • [2017-04-28] ★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann ★
    @ Corvin Club

    15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.
    Bővebben
  • [2017-04-29] ★ Beta & Delay All Night Long at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    ★ Beta & Delay All Night Long at Corvin Club ★
    Bővebben
  • [2017-04-08] ★ Contra Mundum Afterhours ★
     

    ★ Contra Mundum Afterhours at Corvin Club ★
    Bővebben
  • [2017-04-13] ★ Corvin Club pres. Easter Madness ★
    @ Corvin Club

    Rendhagyó, húsvétváró csütörtöki őrület a Corvinon!
    Bővebben
  • [2017-04-07] ★ Made Inn pres. Butch at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Made Inn pres. Butch at Corvin Club
    Bővebben
  • [2017-04-15] ★ Resistohr vs Pet Duo ★
    @ Corvin Club

    ★ Resistohr vs Pet Duo at Corvin Club ★
    Bővebben
  • [2017-04-29] A38 Birthday Bash #14: Chris Travis (US)
    @ A38

    A38 Birthday Bash #14: CHRIS TRAVIS (Teamsesh, Waterboyz - US)
    Bővebben
  • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
    @ TEREM Budapest

    CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
    Bővebben
  • [2017-04-21] AETHER Heroes
    @ AETHER

    A hero is any person really intent on making this a better place for all people. This time our lifesavers will be Poli and Adx who's intention is to make you dance and hear the best music. The heroes are back and they'll represent the best of ourself.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Aether pres. Tuccillo
    @ AETHER

    Tuccillo már a 90-es években legendás olasz UMM kiadónál utat tört magának, és azóta is folyamatosan menetel a techno és house kanyargós útjain. Rendszeresen fordul meg európa legnevesebb klubbjaiban, és produceri munkái sem elhanyagolhatóak. Kiadványai többek közt olyan label-eknél jelennek meg mint a Visionquest és 8bit Records, de saját kiadót is alapított Unblock néven, ahol Djebali, Robert Dietz és James Dexter kiadványai is helyet kapnak.
    Bővebben
1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó