Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

▩ Technodub Seance ▩ ▩ Lives ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017-04-29
Helyszín LÄRM
Stílus Dub
▩ Technodub Seance ▩ ▩ Lives ▩A Technodub Seance első alkalommal hívja az irányzat követőit egy olyan eseményre, melyen kizárólag önálló, hazai live act-eket hallhatunk.LÄRM
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

▩ Technodub Seance ▩ ▩ Lives ▩ @ LÄRM

A Technodub Seance első alkalommal hívja az irányzat követőit egy olyan eseményre, melyen kizárólag önálló, hazai live act-eket hallhatunk.

Sublogic hangzását az ambient, dub techno, és kísérleti drone vonal mentén rajzolhatjuk fel, sajátos zenei világát pedig az óvatos ütemek, a mesterien precíz felépítés és a hangok gerjedő mélysége teszik teljessé. Hosszú és aktív munkássága számos albumot, élő fellépést és kooperációt eredményezett.

A DirekTorz hangzása a nyers, tiszta minimalizmus, a gondosan kreált, különös atmoszférák és ismétlődő dub elemek mentén lavírozik.

Tagjai, László és Bios egyaránt megszállottjai a klasszikus Basic Channel hangzású dub techno-nak, illetve örömmel kísérleteznek a legvadabb, földöntúli kortárs techno világában, így integrálva két különböző live szettet egyetlen előadássá.

Beko, a dub techno megújuló berkeit egy új szemszögből felfedezni vágyó, friss projekt. Mint produkció, egy többszáz loopon függeszkedő, atmoszferikus barangolás, a nap mint nap érzékelhető, személyes érzelmi és értelmi külső-belső hatások befolyását zenei hullámokra kivetítő live act. Az új generáció.

Krisz Deak a hazai dub techno első live acter-einek egyike. Mára megszámolhatatlan élő előadásai végtelenbe révedő szintézisként írnak újabb és újabb köröket a sokszorosan modulált tér-, idő- és hangrengetegben.

A Technodub Seance és az ODUM formáció őstagjaként prezentálja legújabb önálló hangfolyamát.

ZOL (zoltan solomon) amellett, hogy nemzetközi megjelenései által a hazai dub techno szcéna legeredményesebb, élő előadásait tekintve pedig legprogresszívebb előadójaként aposztrofálható, kiemelt figyelmet fordít a fiatal producer tehetségek felkutatásában és bemutatásában. Technodub Seance, ODUM, Baum Records.

▩ LINEUP

Krisz Deak live

ZOL live

Sublogic live

bekø live

DirekTorz live

www.facebook.com/events/1885491088388699/

Helyszín

 • LÄRM

  Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • BluntBeats Radio

  "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
 • SUBFM

  SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
 • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

  Strictly the best in Dubstep Music 24/7

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó