Pulzar

Partyajánló

■■ Next Level ■ Getter I Funtcase I Eptic ■ @ Barba Negra

Fellépők
Dátum 2017. február 16.
Helyszín Barba Negra
Stílus trap, Electro, Dubstep
■■ Next Level ■ Getter I Funtcase I Eptic ■2017 február 16-án először Magyarországon az amerikai Tanner Petulla, ismertebb nevén GETTER, aki nagyjából 2010 óta az egyik legmeghatározóbb alakja nemzetközi basszus zenei életnek.Barba Negra

■■ Next Level ■ Getter I Funtcase I Eptic ■ @ Barba Negra

2017 február 16-án először Magyarországon az amerikai Tanner Petulla, ismertebb nevén GETTER, aki nagyjából 2010 óta az egyik legmeghatározóbb alakja nemzetközi basszus zenei életnek.

Elsőként Datsik fedezte fel és rögtön leigazolta a Firepower Records-hoz, majd később Excision Rottun Records-ánál is megjelent. Néhány év szigorú dubstep után 2015-ben Skrillex OWSLA kiadójához került és zenei repertoárja is erősen kiszélesedett, hiszen az utóbbi években electro house, bass house, trap és hiphop zenék is kikerültek a kezei közül. Máig egyik leghíresebb zenéje a 'Head Splitter' is az OWSLA gondozásában jelent meg.

2016-ban "Suh Dude" című alkotása Borgore Buygore label-énél látott napvilágot, de tavaly ő készítette Pouya lemezét is, az Underground Underdog névre keresztelt albumot.

A brit FUNTCASE-t már nem kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen a dubstep aranykorának egyik legmeghatározóbb kiadójának, a Flux Paviion és Doctor P által alapított Circus Records oszlopos tagja, a különleges maszkjáról és kíméletlen dubstep szettjeiről elhíresült James Hazell nem először jár erre. Ahol fellép ott kő kövön nem marad, hiszen kifogyhatatlan energiája és súlyos basszusokkal tűzdelt szelekciója rendre extázisba hozza közönségét.

A belga EPTIC sem ismeretlen a hazai közönségnek, hiszen az európai dubstep szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja már bizonyította korábban, hogy ahol fellép, ott garantáltan nagy őrületre lehet számítani. A Skism által vezetett Never Say Die kiadó alapembere dolgozott már együtt Habstrakt-tal, Carnage-al, Skrillex-el, a Foreign Beggars-al, Flux Pavilionnal, Funtcase-el és még Jauzzal is, akivel közös zenéjüket a "Get Down"-t a holland EDM csúcskiadó a Spinnin Records adta ki.

Az este hazai szupportjai között velünk lesznek a dubstep-ben és trap zenében is egyaránt otthonosan mozgó DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, SKRUDE, SAMMIE BEATS és a fiatal tehetség BEVILD is.

Találkozzunk február 16-án a Barba Negrában, az idei év egyik legfontosabb hazai basszuszenei eseményén!

LINEUP:

✭ GETTER (Owsla / USA)

✭ FUNTCASE (Circus Records / UK)

✭ EPTIC (Never Say Die, Spinnin Records / BE)

✭ DUBLIC (Next Level / HU)

✭ B'ANDRE (Next Level / HU)

✭ SKRUDE (Next Level / HU)

✭ SAMMIE BEATS (Next Level / HU)

✭ BEVILD (Budapest Trap Squad / HU)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

JEGYELŐVÉTEL / PRESALE TICKETS:

BP Shop

Westend City Center (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)

H-V: 11:00-19:00

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

LIMITÁLT ONLINE JEGYELŐVÉTEL / LIMITED ONLINE TICKETS:

http://musicclub.barbanegra.hu/nextlevel_getter-funtcase-eptic_20170216

www.facebook.com/​events/​706864122802266

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-07-20] Bass Paradise 2023
    @ Barba Negra

    Szeretnénk bemutatni eddigi legnagyobb projektünket, amely a BASS PARADISE 2023, vagyis egy felejthetetlen fesztivál élmény, a nyár kellős közepén Budapesten. 3 nap a basszus paradicsomában Magyarországon debütáló és visszatérő nemzetközi fellépőkkel, és a hazai basszus szcéna krémjével, akik mellett rengeteg extrával várunk majd Benneteket a vadiúj Barba Negrában. Minden nap délután 16:00-tól este 22:00-ig ezt követően pedig AFTER party reggel 06:00-ig!
  • [2018-07-19] Next Level - Openair Fest
    @ Barba Negra

    Július 19-én a nyár eddigi legnagyobb dubstep / riddim / bass house eseménye a NEXT LEVEL OPENAIR FEST keretein belül a város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén a Barba Negra Trackben délután 16:00-tól reggel 05:00-ig!
  • [2018-06-01] MaxDnb :: Bad Company UK
     

    Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen! Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
  • [2017-04-13] Next Level Forever
    @ Barba Negra

    2017 április 13-án megrendezzük az első NEXT LEVEL FOREVER névre hallgató eseményünket a Barba Negrában, ami lényegében egy nagyszabású basszus orientált rendezvény neve, ahol 4 külföldi és 4 magyar produkció, összesen 11 fellépő áll majd színpadra.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó