Pulzar

Partyajánló

▩ BAR72 ▩ ▩ Year-End Overall ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. december 29.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Electronica
▩ BAR72 ▩ ▩ Year-End Overall ▩Csillogó szemű szervezőcsapatokból egész folyami területeket lehetett volna rekeszteni a kétezres évek elején, amikor csak éppen bontakozott a honi elektronikus közösség. Mára a partiszervezés felnőttmeló lett, néhányan már inget is húznak, a szemek csillogását és a szeretetből csinálást már csak kevesen engedhetik meg maguknak, a BAR 72 azonban túlzás nélkül közéjük tartozik: nekik volt köszönhető éveken át a Bánkitó fő elektronikus helyszíne, de ott voltak a Wndrlndben, Aurórában, Valyoban, Kolorádóban, és lesznek még máshol is.LÄRM

▩ BAR72 ▩ ▩ Year-End Overall ▩ @ LÄRM

Csillogó szemű szervezőcsapatokból egész folyami területeket lehetett volna rekeszteni a kétezres évek elején, amikor csak éppen bontakozott a honi elektronikus közösség. Mára a partiszervezés felnőttmeló lett, néhányan már inget is húznak, a szemek csillogását és a szeretetből csinálást már csak kevesen engedhetik meg maguknak, a BAR 72 azonban túlzás nélkül közéjük tartozik: nekik volt köszönhető éveken át a Bánkitó fő elektronikus helyszíne, de ott voltak a Wndrlndben, Aurórában, Valyoban, Kolorádóban, és lesznek még máshol is.

Ezen az estén például nálunk, egy olyan ragyogó fellépői palettával, hogy ha a Martin Audio membránjainknak könnyzacskója lenne, akkor biztosan őszinte örömzokogásban törnének ki. De ilyenjük nincs, úgyhogy ez a feladat a közönségre hárul, ami a feszes szintis house-októl a spirálba rántó elektronikáig derekas műfaji spektrummal vehet búcsút 2016 utolsó napjaitól.

▩ LINEUP

Bodoo (Radiozora)

Percut

Nova Gravity

S Olbricht b2b Yinna

▩ HUF

2300_0100 1000

0100_____ 1500

www.facebook.com/​events/​1773787869541268/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó