Pulzar

Partyajánló

▩ tomszeret ▩ ▩ Lamache ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. november 26.
Helyszín LÄRM
Stílus House
▩ tomszeret ▩ ▩ Lamache ▩Galambbegy vagy madársaláta. Avatatlan szem számára sima gyom, a gurménak ásványi anyagokban gazdag, természetes finomság. A francia Lamache is erről nevezte el magát, properül: amit játszik, az olyasmi, mint egy mindenki számára elérhető úri cucc, csak hát tudni kell róla, hogy az, illetve hogy hol lehet hozzájutni.LÄRM

▩ tomszeret ▩ ▩ Lamache ▩ @ LÄRM

Galambbegy vagy madársaláta. Avatatlan szem számára sima gyom, a gurménak ásványi anyagokban gazdag, természetes finomság. A francia Lamache is erről nevezte el magát, properül: amit játszik, az olyasmi, mint egy mindenki számára elérhető úri cucc, csak hát tudni kell róla, hogy az, illetve hogy hol lehet hozzájutni.

Ezen a szombaton a klubunkban biztosan, ami már csak azért is nagy dolog, mert a Discobar kiadó főnöke és a Toi Toi Musik kollektíva korábbi alaptagja olyan terepeken mozog otthonosan, mint az egykori Fabric, a berlini Club der Visionaere vagy a párizsi Concrete. Hogy a közönséget képes szofisztikáltan ujjai közé csavarni, az vitán felül áll, mint ahogy az is, hogy jobb helye nem is lehetne, mint a TOMSZERET szériában.

▩ LINEUP

Lamache - Discobar -

Tom Select

Manek

VJ: Altomi

www.facebook.com/​events/​555316928011729/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó