Pulzar

Partyajánló

▩ tomszeret ▩ ▩ Edward ▩ giegling ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. szeptember 24.
Helyszín LÄRM
Stílus House
▩ tomszeret ▩ ▩ Edward ▩ giegling ▩Ha Edward 1972-ben élt volna, akkor biztosan krautrock-művészként emlegetnénk. De 2016-ban él, a house a vezérlő elve, de kedvenc tánczenéjének jégpályáját nem simán csak bekorcsolyázza, hanem Axel Paulsen-ugrásokkal szabdalja meg rajta a végtelenített Tripla Rittbergereket. Miközben a reflektorokat félig lekapcsolva hagyja. Pszichedelikus groove-ok, árnyékosra szőtt textúrák, fineszes nüanszok, amik olykor csak sokadik hallgatás után mutatják meg magukat - klubzene a klubzenén túl. Nem véletlenül választotta kiadóját, a Gieglinget az RA az év legjobbjának. Lehet felcsatolni a korikat, nincs kiszállás.LÄRM

▩ tomszeret ▩ ▩ Edward ▩ giegling ▩ @ LÄRM

Ha Edward 1972-ben élt volna, akkor biztosan krautrock-művészként emlegetnénk. De 2016-ban él, a house a vezérlő elve, de kedvenc tánczenéjének jégpályáját nem simán csak bekorcsolyázza, hanem Axel Paulsen-ugrásokkal szabdalja meg rajta a végtelenített Tripla Rittbergereket. Miközben a reflektorokat félig lekapcsolva hagyja. Pszichedelikus groove-ok, árnyékosra szőtt textúrák, fineszes nüanszok, amik olykor csak sokadik hallgatás után mutatják meg magukat - klubzene a klubzenén túl. Nem véletlenül választotta kiadóját, a Gieglinget az RA az év legjobbjának. Lehet felcsatolni a korikat, nincs kiszállás.

▩ LINEUP

Edward - Giegling

Tom Select

Manek

Fun fact 1: a házigazda Tom Select ugyanarra a játszótérre jár Edwarddal.

Fun fact 2: Edward másfél éve jött volna a Toldiba, de egy vírusos hasmenéses para miatt a saját faterját küldte el maga helyett.

▩ HUF

2300_0100 1500

0100_____ 2000

www.facebook.com/​events/​331560753853541/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó