Pulzar

Partyajánlók

2016. május

2016. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2016-05-28] #Nofilter
    @ A38

    Indul a nyár, indul a #NOFILTER! Az A38 Hajó Tetőteraszának legújabb havi sorozatában Budapest meghatározó basszus DJ-i mutatják meg kedvenc house felvételeiket.
    Bővebben
  • [2016-05-05] ■■ Next Level ■ JAUZ (USA) ■
    @ A38

    Több évnyi kitartó munka után büszkén jelentjük be, hogy sikerült elhívnunk Nektek a világ jelenlegi egyik legkurrensebb producerét, aki ezúttal kivételt tesz, és a limitált befogadóképességű A38-on lép fel május 5-én, csütörtökön!
    Bővebben
  • [2016-05-06] ■■ Next Level ■ STÖÖKI SOUND ■■
    @ Akvárium Klub

    DJ Lukey és Jelacee, azaz a STÖÖKI SOUND a UK Grime alapjain fekvő, minimalista trap zászlóvivői Angliában és az egész világon. Legutóbb akkora teltházzal járt budapesti fellépésük, hogy több százan kinn maradtak, emiatt, most egy buli erejéig ismét átköltözünk az Akvárium Klub nagytermébe hogy kényelmesen elférjetek!
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ All Inn Showcase invites Propaganda
    @ Corvin Club

    Az All Inn Records és a Propaganda közös estjeként prezentáljuk nektek Nastia és Giovanni Verrina budapesti fellépését. Nastia, aki mindig változatos szetteket pakol sosem ragad le egy stílusnál. Kiszámíthatatlanságában rejlik érdekessége, hiszen nem tudhatjuk előre, hogy techno, chicagoi house vagy éppen a detroiti vonalat képviselő lemezeiből válogat. Giovanni Verrina az All Inn Records tagjaként érkezik Budapestre, a nemrégiben indított HOWL kiadója egyre jobban pörög, legfrissebb megjelenésként a korábban Corvin Barban már debütált Varhat két számos kislemezét említhetjük. Giovanni már többször bizonyított a hazai közönségnek tehetségét a Move és Extend Budapest rendezvényeken. Az itthoni vonalat az All Inn Records egyik életre hívója és a Corvin Club rezidense Polarize, valamint a Contra Mundum sorozathoz és Akkult kiadóhoz köthető Forsek képviseli majd.
    Bővebben
  • [2016-05-21] ★ Contra Mundum: Around the Clock – Birthday Edition at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    AROUND THE CLOCK - Újabb 24 órás partihétvége a Corvinon
    Bővebben
  • [2016-05-07] ★ Corvin Black ★
    @ Corvin Club

    Corvin BLACK néven új eseménysorozatot hívunk életre május hetedikén! Célkeresztben az elektronika sötét oldala! Az első eseményen helyi hősök prezentálják mit gondolnak a hazai 4/4-el átszőtt underground világról. A line up egy estére összehozza a különböző csapatokhoz köthető artistokat, hogy a zenét fókuszba állítva tombolhassuk át változatos szettjeikre az éjszakát.
    Bővebben
  • [2016-05-13] ★ Corvin Club x Astronautmusic pres. BORIS BREJCHA ★
    @ Corvin Club

    A német "maszkos srác" azaz Boris Brejcha első élménye az elektronikus zenével egy "Thunderdome" Cd formájában történt, amit egy padtársa csempészett be a zeneórára :) 12 évesen kezd zenét írni, mégis eltelik 12 év mire elküldi első demóját a berlini Authist Records-nak. Innentől azonban felgyorsulnak a dolgok. 2 nappal később pozitív válasz érkezik a kiadótól és még abban az évben 2006-ban megérkezik az első külföldi felkérés Brazíliából, ami egyúttal az első „valódi" fellépése dj-ként.
    Bővebben
  • [2016-05-06] ★ Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE ★
    @ Corvin Club

    Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében! Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon. Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt. Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat!
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ Incoming w/ LAUER ★
    @ Corvin Club

    Mielőtt végleg elengedjük a "csak szakállasokat hívunk meg" koncepciót, elhozunk nektek egy igazi underground nagyágyút.
    Bővebben
  • [2016-05-20] ★ Kick Drum! ★
    @ Corvin Club

    ★ Kick Drum! w/ Feel Tekon Flash-X Calman Bratislav at Corvin Bar ★
    Bővebben
  • [2016-05-27] ★ LavaLava w/ MATTHIAS MEYER ★
    @ Corvin Club

    Mámoros hajnalok, maratoni zárószettek a berlini Watergate Waterfloorján (miközben besüt a Spree folyón megcsillanó szikrázó napsütés) – ilyen körülmények között szerettünk bele Matthias játékába. Két éve a Corvintető teraszán egy frenetikus daytime party keretében már megmutatta, hogy nem csak hazai pályán bravúrozik, tavalyi indoor visszatérésénél a teremben már a 21-re húzott lapot (a gépét is lekéste), maradt velünk még egy napot. Állóképességét ezen kívül mi sem bizonyítja jobban, minthogy első budapesti látogatása alkalmával három különböző rendezvényen is megmérette magát, igaz az utolsó kettőn már csak raver turistaként kóstolt bele a budapesti undergroundba. A felejthetetlen Nagy Teraszbulit és a tavalyi Matthias-menetet megidézve hősünk visszatér, aminek extra apropója a Watergate kiadó 20-as számú mix CD-je, amit Matthias jegyez.
    Bővebben
  • [2016-05-05] ★ MEGMENT ★
    @ Corvin Club

    Csütörtök esténként ismét élettel teli a Corvin Bar DJ pultja, hiszen Christian Cardwell és Snilloc közös mentőakciója jelentkezik. A house MEGMENT az unalmas csütörtök estéktől.
    Bővebben
  • [2016-05-04] ★ Move Special w/ RANDALL M at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Sok idő eltelt már azóta, hogy a szerda esti kicsapongást special editionre kereszteljük. Vincent Lemioux után, május első szerda estéjén Randall M érkezik, rendahgyó módon, ez alakommal a Corvin Club nagytermének dj pultjába. A jelenleg berlini rezidenciával büszkélkedő lemezlovász, az Államokban kezdte el pályafutását. A kezdeti hip-hop korszak után, hamar megfertőzte a 4/4-ek izgalmas világa, aminek köszönhetően az analog ritmusok és élettel telt house zenék mesterévé vált. Nyaranta Ibizán tolja együtt a menő klubbok szekerét, nem kisebb rendezvényken, mint az ENTER és a tINI & The Gang. Randall M főszereplését a hamarosan második Akkult kiadványon megjelenő Andras Toth goja a tőle megszokott lazasággal felvezetni.
    Bővebben
  • [2016-05-14] ☯ GIRLY & CRUISIN after ☯
    @ Akvárium Lokál

    Május 14-én a VOLT Music Barban találkozik a GIRLY és a CRUISIN a város szívében!
    Bővebben
  • [2016-05-20] ❒ LÄRM ❒ meets ❒ GAZETTE ❒
    @ LÄRM

    Kolozsváron, a fellegvárban, a régi lőszertárban van egy testvérklubunk a Gazette. A hely atmoszférája, zenei miheztartása és maximalista puritánsága egybecseng a mi Akácfa utcai lokálunkkal. Egy nagy különbség, hogy ők még hegesztettek hozzá egy festői kolozsvári fullpanorámát. A helycserés partizás sokadik állomása most ez.
    Bővebben
  • [2016-05-13] 360 BAR LIVE! w/ DAIDAI
    @ Babatvölgyi Horgásztó

    Péntek este egy 2 órás live act és az azt követő 1 órás DJ szett formájában mutatja be nálunk eddigi munkásságát a DAIDAI.
    Bővebben
  • [2016-05-06] A38 Summer Opening: LUDMILLA vs PALOTAI
    @ A38

    LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél május 6-án az A38-on!
    Bővebben
  • [2016-05-07] Aether Heroes
    @ AETHER

    Egy dolog biztos. Ha Captain Knuckles vagy Ramin Sayyah a pultban áll, minden más megszűnik. Nade mi történik ha mindketten? Ezt már megtapasztalhattuk egyszer, úgyhogy ahelyett, hogy az Aether többi hősét mutatnánk be, vettük a bátorságot, hogy ismét életrekeltsük ezt feketelyukat. Nagyon kemény lesz. Fejre vigyázni!
    Bővebben
  • [2016-05-21] AETHER SEASON CLOSING
    @ AETHER

    Eljött a könnyes búcsú ideje. Köszönjük ezt az észbontó szezont Nektek, és mindenkinek, aki arrébb tett egy gyufaszálat is, hogy megvalósulhasson egy régi nagy álmunk. Gyertek és táncoljuk nyári álmába kicsiny fekete lyukunkat!
    Bővebben
  • [2016-05-27] all inn showcase ❒ Laylla Dane
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ all inn showcase ❒ Laylla Dane ❒
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó