Pulzar

Partyajánlók

2016. március

2016. március

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2016-03-04] ■■ Next Level ■ MARSHMELLO (USA), TOMSIZE (FR), DJ SLIINK (USA) ■
    @ Akvárium Klub

    A soron következő Next Level buli főfellépője egy igazán titokzatos amerikai producer marshmello, akinek a személyéről egyelőre csak találgatni lehet, hiszen egy hatalmas mályvacukor-maszkkal fedi el az arcát minden fellépésén. Az viszont tény, hogy zenéjére az első pillanattól kezdve több tízezer ember ugrál Amerikában, és remixei már most ostromozzák a slágerlistákat. Ráadásul MARSHMELLO-nak nemrég, 2016 január 8-án jelent meg első nagylemeze, amely a ‘Joytime’ címet kapta és egyből az egyik leghallgatottabb basszuszenei album lett.
    Bővebben
  • [2016-03-19] ★ Corvin Club x Disqrate pres. PHIL WEEKS ★
    @ Corvin Club

    A februárban sikerrel bemutatkozó Disqrate klubest folytatása következik március 19-én. D’julz után egy újabb francia kiválóság érkezik Phil Weeks személyében. A Robsoul Recordings tulajdonosaként is ismert producer és dj elsősorban a house terepén érzi igazán otthon magát. Mesterei keveri az old school chicagoi hangzást a friss francia house elemeivel, szettjei alatt a legmélyebb hangzásoktól, egészesen a pattogós tech house-ig kalauzol bennünket. A 20 éve szakmában tevékenykedő főhősünk tudja mitől döglik a légy a tánctéren, korai kiadványi közül a “Yeah I Like It” és a “It Put Me Well” hónapok alatt klasszikus lett. Robsoul kiadója az évek alatt Derrick Carter, DJ Sneak, David Duriez, No Assembly Firm, Fries & Bridges és Chris Carrier szerzeménye is megjelent.
    Bővebben
  • [2016-03-18] ★ Corvin Club x LavaLava pres. COSMIN TRG ★
    @ Corvin Club

    ★ Corvin Club x LavaLava pres. COSMIN TRG ★
    Bővebben
  • [2016-03-14] ★ Corvin Club x Metha pres. WARRIORS ★
    @ Corvin Club

    Március 14-én újra ellepik a főváros harcosai a Corvin Club nagytermét, hogy egy sokszínű line up mentén töltsék fel a főváros egyik legundergroundabb szórakozóhelyét.
    Bővebben
  • [2016-03-12] ★ Extend x Maayan Nidam ★
    @ Corvin Club

    Az Extend Budapest klubsorozat 2016-tól háromhavonta jelentkezik különleges, hosszúra nyújtott vendégszettekkel! A meghívottak között első körben a berlini szcénát erősítő, de izraeli füllel megáldott Maayan Nidam-nak lesz lehetősége egy egész estén át tartó utazásra vinni a budapesti közönséget.
    Bővebben
  • [2016-03-05] ★ Incoming w/ TORNADO WALLACE ★
    @ Corvin Club

    Tudjuk, hogy manapság nem divat megmondani mi a kúl, mert az emberek úgyis eldöntik. Melbourne viszont egyelőre túl messze van ahhoz, hogy mindenki belássa: ez most a világ legmenőbb városa. De nézzük végig: Fantastic Man, Andy Hart, Francis Inferno Orchestra, Andras Fox vagy éppen Tornado Wallace. Néhány producer, akiknek a zenéi sokunk számára meghatározóak voltak az elmúlt években. Közülük mindenki volt már nálunk, Tornadot kivéve. Most pótoljuk a lemeradást. Önfeledt disco, baljós acid, légies house és meghökkentő techno, megfűszerezve törzsi didzseriduval.Egész éjszaka.
    Bővebben
  • [2016-03-13] ★ Kick Drum! at Corvin Bar ★
    @ Corvin Club

    A Kick Drum! techno klubsorozat januári sikeres debütálása után a nemzetközi produceri és előadói sikereket begyűjtő GABEEN látogat el hozzánk. Az est nyitásáról a házigazda: CALMAN, a befejezésről Bratislav és Tekon, a BunkerTekno arcok, és BassRebel gondoskodnak.
    Bővebben
  • [2016-03-25] ★ Room 15 pres. Baraso, Primarie at Corvin Bar ★
    @ Corvin Club

    A Julian Perezes debütáló eseményük után, és a közelgő, áprilisi újabb nagytermes őrület előtt, március 25-én a családiasabb légköré lesz a főszerep a Corvin Barban! Vendégeink ezúttal is határon túlról érkeznek majd, Baraso és Primărie személyében!
    Bővebben
  • [2016-03-11] ★ SINE WAVE ★
    @ Corvin Club

    A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. Az újév második bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
    Bővebben
  • [2016-03-25] ★UNITED presents: ★ HABSTRAKT (FR) ★
    @ Dürlin, Budapest

    Március 25-én a UNITED jóvoltából Budapestre is megérkezik a legújabb zenei irányvonal a BASS HOUSE. A Jauz, Ephwurd Habstrakt, Don Diablo, Autoerotique, JVST SAY YES, stb. nevével fémjelzett stílus, mely a dubstep kőkemény basszusait a house alapokkal házasítja, az elmúlt hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, és egyre inkább tör be a köztudatba. A mi célünk az, hogy hónapról hónapra, külföldi fellépőkkel karöltve, egy elmebeteg partit hozhassunk létre Nektek, ahol finomkodásnak nincs helye, csak a veretésnek. A kifogástalan megszólalásról pedig a Burn legendás hangcucca gondoskodik.
    Bővebben
  • [2016-03-25] ❒ LavaLava ❒ ❒ SAN PROPER ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ LavaLava ❒ ❒ SAN PROPER ❒
    Őrület lesz a köbön
    Bővebben
  • [2016-03-11] ❒ Technokunst ❒ ❒ Zadig ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Technokunst ❒ ❒ Zadig ❒
    Bővebben
  • [2016-03-26] A38 Easter - LUDMILLA vs PALOTAI
    @ A38

    Hosszú idő után LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél március 26-án az A38-on! Az apropó ezúttal a Húsvét és az Antropos.hu fennállásának 13. Születésnapja! A tökéletes felvezetésről a Ninjabreakz Dj-k gondoskodnak.
    Bővebben
  • [2016-03-04] AKKULT Release Night
    @ Corvin Club

    Csapatunk április 2-án egy újabb mérföldkőhöz érkezik, ugyanis megjelenik az Akkult második kiadványa! A lemezen Andras Toth és Bepo közös projectjének a Rescendnek a legújabb munkája mellett olyan, számunkra kedves előadók munkái jelennek meg, mint Li, akit jól ismerhettek a Deepfields bulik és a SzobaStudio kapcsán; a Berlinben élő japán Kaitaro, akinek már köszönhetünk egy felejthetetlen live performanszt és egy azt követő AFTERHOURS partyt, valamint Ilario Liburni, aki hamarosan szintén ellátogat hozzánk.
    Bővebben
  • [2016-03-18] All inn showcase ❒ Anthea ❒
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ all inn showcase ❒ Anthea ❒
    Bővebben
  • [2016-03-25] Analogue Soul By Ramin Sayyah
    @ AETHER

    THE TIME HAS COME FOR THE NEW EPISODE!!!
    Bővebben
  • [2016-03-12] AVATAR Pres. ATMOS (Iboga Records) SPECIAL 3 HOUR LIVE SET
    @ A38

    A progressive psy trance atyja Atmos most egész munkásságát bemutatjuk egy special 3 órás setben ! Olyan számokat hallhatok amiket esetleg már nem is játszik és van jó pár ami nem rég lett kész .Tomasz aka Atmos mostanában ontja magábol a szebbnél szebb számokat és a set vége fele be is bemutatja öket .History of Atmos ahogy mi hivjuk ! Egyszeri alkalom !
    Bővebben
  • [2016-03-18] Badgirls & Cinema Hall pres. Deborah De Luca
    @ Cinema Hall

    Kedves Barátunk!
    Ha van olyan buli Budapesten, de mondhatjuk nyugodtan, hogy a legtöbb helyen a világban, ami tuti teltházat vonz, az a techno-house üstökös Deborah De Luca fellépése. Eddig 2x járt a fővárosban és mind a két alkalommal kikerült a megtelt tábla a bulijára. Most a Cinema Hall/Kasino pultjában köszönthetjük, annak a Badgirls formációnak a közreműködésével, akik először hozták el őt kishazánkba.
    Bővebben
  • [2016-03-04] BAR72
    @ Auróra

    Nem tűntünk el! :) A BAR72 csapata a tavasz első fuvallataira felébredt téli álmából, hogy folytassa a minőségi szórakoztatást.
    Bővebben
  • [2016-03-26] BASS CLUB
    @ Instant, Budapest

    Electro, Dubstep, Drum&Bass, Twerk, Trap és ami a csövön kifér! Az este vendégei Wondawulf és Bevild aka B:Azta
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó