Pulzar

Partyajánló

A38 Night/Life pres. OPIUO Live Show (NZ) @ A38

Fellépők
Dátum 2015. október 9.
Helyszín A38
Stílus Hip-hop, Funk, Bass
A38 Night/Life pres. OPIUO Live Show (NZ)Az új-zélandi származású OPIUO neve ismerősen csenghet minden hiphop, glitch hop, ghetto funk és bass zene rajongónak, hiszen megkerülhetetlen figura a nemzetközi basszus orientált elektronukus tánczenében.A38

A38 Night/Life pres. OPIUO Live Show (NZ) @ A38

Az új-zélandi származású OPIUO neve ismerősen csenghet minden hiphop, glitch hop, ghetto funk és bass zene rajongónak, hiszen megkerülhetetlen figura a nemzetközi basszus orientált elektronukus tánczenében.

Számaiban a funk a soul, a hiphop és a nehéz basszusok keverednek úgy, hogy egy tökéletes buli alapját képezik minden helyzetben.

Zenéi megjárták a szakmai slágerlistákat, többször volt első helyezett az iTunes-on, a Hype Machine-en és a Beatport-on.

2013-ban a brit Glitch Hop Awards-on nem kevesebb, mint 5 díjjal jutalmazták munkásságát, majd 2014-ben a „Meraki“ névre hallgató lemeze elnyerte a legjobb elektronikus zenei album díját Új-Zéland-on.

Készített remixet az Infected Mushroom-nak, a Koan Sound-nak, a Shapeshifter-nek, a Pretty Lights-nak, Kimbrának, a Neosignal-nak és az Upbeats-nek is és olyan kiadóknál jöttek ki zenéi, mint a Warner, a Disney, Skrillex OWSLA labelje, a Steve Aoki által fémjelzett Dim Mak vagy a Noisiá-s Vision Records.

Az elmúlt 5 évben OPIUO végig turnézta a világot és olyan fesztiválok színpadain játszhatott, mint a Coachella, a Glastonbury, a Shambala, a Boomtown Fair, ahol olyan előadókkal osztotta meg a színpadot, mint Moby, Bassnectar, Pete Tong, Bonobo, vagy a Glitch Mob, sőt Dub FX-el hivatalos co-headline turnéja is volt!

Egyszóval október 9-én egy igazán különleges este elé nézünk, ahol a főfellépő az új-zélandi OPIUO lesz, aki először jár Magyarországon és egy exkluzív live show-val áll az A38 színpadára.

Mellette itt lesz a basszus zene hazai megalapítója DJ PALOTAI, a hazai glitch hop szcéna elsőszámú katonája AMB, aki 3 hónapos amerikai turnéjáról érkezik a Hajóra, DJ GERYSSON aki a kezdetek óta otthonosan mozog a hiphop és ghetto funk világában is, valamint a NINJABREAKZ DJ-k, akik évtizedes pályafutásuk alatt szintén sokat tettek ezért a műfajért.

Kihagyhatatlan buli minden basszus zene kedvelő számára!

LINEUP:

✭ OPIUO LIVE SHOW (Warner, Disney, OWSLA, Vision, Addictech, Dim Mak Rec. - NEW ZEALAND)

✭ PALOTAI (Rewind, Tilos)

✭ AMB (Adapted, Simplify, Addictech)

✭ DJ GERYSSON

✭ NINJABREAKZ DJS

✖ Dátum / Date: 2015.10.09. Péntek / Friday

✖ Kezdés / Start: 23:00

✖ Helyszín / Venue: A38

✖ Belépő / Tickets:

Elővételben / In advance: 2500Huf

Helyszínen / On the door: 2900Huf

Online jegyelővétel / Online presale tickets: www.a38.hu/​hu/​jegyvasarlas/​program/​opiuo-nz

www.facebook.com/​events/​959150327483049/​

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó