Pulzar

Partyajánló

Club RODNYA Pres: GORJE HEWEK (RU) & HELLERT (RU) @ Akvárium Lokál

Fellépők
Továbbá még: Hellert
Dátum 2015. március 14. – 2015. március 14.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Deep-House
Club RODNYA Pres: GORJE HEWEK (RU) & HELLERT (RU)Március 14-én debütál Budapesten a moszkvai RODNYA klubestje, Gorje Hewek és Hellert vendégszereplésévelAkvárium Lokál

Club RODNYA Pres: GORJE HEWEK (RU) & HELLERT (RU) @ Akvárium Lokál

Március 14-én debütál Budapesten a moszkvai RODNYA klubestje, Gorje Hewek és Hellert vendégszereplésével

Moszkva egyik kiemelkedő, underground elektronikus klubzenéknek otthont adó szórakozóhelye, a RODNYA rezidensei látgatnak a VOLT Music Bar-ba március 14-én, szombaton. A rezidens szelektorokból álló különítmény több fronton is bizonyította már tehetségét.

Gorje Hewek a legendás Deepmix Moscow Radio csapatát erősíti már évek óta, hangzása egyaránt táplálkozik a jazz és klasszikus zenei alapokból. Színtere a sötét és komor deep house, szettjei megfontoltan, precízen építkezve kalauzolnak minket a hamisítatlan orosz hangzás sűrűjébe. Kiadványait rendszerint szerzőtársával, Izhevski-el (Andrey Pushkarev öccse) közösen hozza tető alá, melyeket a Shanti Radio Moscow, a Highway records és a Pro-tez jelentetett meg.

Partnere ezen az estén a szintén RODNYA rezidens Hellert lesz, aki már megcsillogtatta tudását a Balaton Sound és a Sziget fesztiválon egyaránt, nem mellékesen a szóban forgó moszkvai klub promótereként is tevékenykedik.

Jegyek

Early Bird (limitált): 1000Ft

Elővételes: 1500Ft

Helyszíni: 2000Ft

Jegyek kaphatók személyesen az Akváriumban, vagy online ezen a linken: http://akvariumklub.hu/program/54f60ec99362f6002aa231ae

www.facebook.com/​events/​737766172987862/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó