Pulzar

Partyajánló

A zene az kell, mert körülölel! #2 @ Nemdebár

Fellépők
Dátum 2014. november 14. – 1970. január 1.
Helyszín Nemdebár
Stílus Dub Techno, Experimental, House, Minimal,
Techno
A zene az kell, mert körülölel! #2Kedves Zenebarátok! Elérkeztünk a második A zene az kell, mert körülölel! esthez, mely most egy péntek estén kerül megrendezésre, november 14-én.Nemdebár

A zene az kell, mert körülölel! #2 @ Nemdebár

Kedves Zenebarátok! Elérkeztünk a második A zene az kell, mert körülölel! esthez, mely most egy péntek estén kerül megrendezésre, november 14-én.

Ismét abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy első körben mindenki igent mondott, akit szerettem volna, hogy ezen az esten zenéivel csiklandozza a hallójáratainkat, akik nem mások lesznek most, mint:

eDina

Percut

Universal Language / DirekTorz, Lucidflow /

zoltan solomon liveset / Sinerec /

A finom DJ szettek mellett, tehát egy liveset is szól majd.

Szeretettel várunk mindenkit! :)

Mi a szösz ez az egész?

Nagyon nehéz lenne röviden és tömören megfogalmazni azt, hogy mit is szeretnék elérni ezzel a havi egy alkalmas összejövetellel. De talán valamelyest nyilvánvaló, hogy azt, ami a blog célja is:

Szeretném, ha az ambienttől a modern klasszikus zenéken át, egészen a dub technóig, olyan előremutató hangok, zenék simogathatnák a fületeket és lelketeket, melyek tényleg értéket képviselnek, és nem csupán a szórakoztatás a céljuk. Mindeközben alaklom nyílna arra, hogy egy zenebarát közösség közelebb kerüljön picit egymáshoz, új embereket ismerjünk meg...Ezért igyekszem olyan barátokat meghívni zenélni ezen estekre, akik hasonló értékeket képviselnek.

www.facebook.com/​events/​373403146150705/​

Helyszín

  • Nemdebár

    Széll Kálmán tér 5. Budapest, Hungary 1025

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó