Pulzar

Partyajánló

Beat the Sheep!

Fellépők
Dátum 2014. június 28.
Stílus Drum and Bass, Drumfunk, Jungle, Dubstep,
Deep-House, Tech-house
Beat the Sheep!A XVI. Birkafőző Fesztivál alkalmából a hagyományteremtő ízek mellett - kifejezetten a városunkba látogató fiatalok zenei ízlését szem előtt tartva - egy hatalmas bulival tisztelgünk e neves karcagi esemény előtt. A jelszó: ’Beat the Sheep!’

Beat the Sheep!

A XVI. Birkafőző Fesztivál alkalmából a hagyományteremtő ízek mellett - kifejezetten a városunkba látogató fiatalok zenei ízlését szem előtt tartva - egy hatalmas bulival tisztelgünk e neves karcagi esemény előtt. A jelszó: ’Beat the Sheep!’

Line up:

STAGE I - ibiza/deep house/tech house/techno

• DIRTY ICE (sub.hu / Cívisground)
• Robert D (OnE Night DJ Contest Winner) 
• Taylor-B (Spinnin' Talent Pool) [deep house set]
• Flag (Impulsecreator / sub.hu) [techno set]

STAGE 2 - drum & bass/jungle/dubstep

• DJ REN (Tilos / She Fire / Budapest Jungle)
• SOFT (Soft & Decide)
• Cyber (Keep Watching) 
• Wasp (Basement Bash!)
• Flag (Impulsecreator / sub.hu)

_____________________________________________

STAGE 1 (ibiza/deep house/tech house/techno)

A nagyteremben vendégünk DIRTY ICE, akinek neve sokak számára ismerősen csenghet. A sub.hu műsorán kedd esténként a ’Cívisground’ c. adással jelentkező lemezlovas jó ideje az elsőszámú zászlóvivője a debreceni house és techno vonalnak. Mind szelekta, mind mixtechnika tekintetében Kelet-Magyarország egyik kiemelt DJ-jét köszönthetjük köreinkben. 

TAYLOR-B fiatal kora ellenére több itthoni klubban és néhány rádióban is megfordult már. A Spinnin’ Talent Pool segítségével idén nyártól egyre többet találkozhattok majd a nevével. Június 28-án egy lendületes ibiza / tech-house szettel mutatja meg, hogy az EDM mellett egyéb stílusokban is otthonosan mozog. 

ROBERT D az április 16-án megrendezett 4. OnE Night DJ verseny győztese. Tavaly már a szolnoki Cantaloop klub rezidenseként számos bulin találkozhattunk vele a pult mögött. Elsősorban a minőségi deep house és a kifinomult tech-house az, amely a fő zenei irányvonalát jellemzi.

FLAG neve a debreceni drum & bass kapcsán lehet ismerős többeknek. A tört ütemek mellett jó ideje a karcosabb tech-house és a minőségi techno zenék nagy rajongója. A ’Beat the Sheep’ apropóján megmutatja, mit is jelent számára a 4/4. 

_____________________________________________
STAGE 2 (dubstep/jungle/drum and bass)

A kisteremben a tört ütemeké lesz a főszerep, ez alkalomból pedig Magyarország első számú dnb nagyasszonya, DJ REN látogat el hozzánk, aki a tavalyi IPC közönségszavazáson 2. helyezést ért el a ’legjobb magyar DJ’ kategóriában. A She Fire és a Budapest Jungle üdvöskéje igazi dzsungelharcos amazon, akinek személye megkerülhetetlen a magyar drum & bass életben. A Tilos Rádiós 'Dzsungel Könyve' rezidenseként, valamint a budapesti partyélet oszlopos tagjaként a rádióban és a színpadon is egyaránt üde színfont az éjszakában. Repertoárjában a karcos dzsungelek mellett a komor rollerek, a napfényes likvidek és a minimalista darabok egyaránt jól megférnek egymás mellett.

SOFT személye szintén rengeteg dnb-rajongónak lehet ismerős. Korábban a DrumFunk Syndycate színeiben megkerülhetetlen alakja volt a debreceni underground kultúrának. Az egyedülálló mixtechnikájáról ismert debreceni lemezlovas visszatérőként rengeteg új tánctérrobbantó trekkel felvértezve érkezik hozzánk.

CYBER mint DJ és mint VJ is ismert és elismert tagja a drum and bass és a dubstep szcénának. A Keep Watching formáció színeiben állandó VJ-je volt számtalan budapesti partynak, komoly vinylgyűjteményében a finomabb, érzelmesebb liquid vonaltól egészen a sötétebb darkstep-ig minden megtalálható. A ’Beat the Sheep’ alkalmából dubstep és drum and bass lemezei közül is válogat majd. 

WASP már egészen fiatal kora óta a tört zenék szerelmese. A kezdeti breakbeat-korszak után a hajdani Bassment Bash! keretében a drum and bass mellé tette le voksát, és ennek apropóján a Karcag-Eger-Debrecen háromszögben rendszeresen megfordult több szórakozóhely pultja mögött is. Ez alkalomból újra leporolja lemezeit, és egy ütős szettel járul hozzá az este zenei felhozatalához. 

FLAG a debreceni d&b vonal és az Impulsecreator szerkesztőségének tagja, és a ’Beat the Sheep’ apropóján rengeteg friss zenével tarkított szettel készül, amelyben vidámabb és sötétebb zenék egyaránt helyet kapnak majd.

____________________________________________

Belépő: 
- 23:00-ig 800 HUF,
- 23:00 után 1000 HUF

Korhatár: 16+

A rendezők a programváltozás és a beléptetés jogát fenntartják!

Hosted by sub.hu!
design: ÜB x 27

www.facebook.com/​events/​494345360666299/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó