Pulzar

Partyajánló

PING-PONG

Fellépők
Dátum 2014. május 15.
Stílus Minimal, Tech-house, Techno, deep
PING-PONGPing-Pong & Flowmaster Recordings pres. SimpleGood 'Everything is Simple!' album launch party

PING-PONG

Ping-Pong & Flowmaster Recordings pres. SimpleGood 'Everything is Simple!' album launch party

Házigazda: Mister M.

start pontban 23:00-kor

A SIMPLEGOOD 2008-ban két fiatal srác által alakult budapesten. Eleinte mint sokan mások, ők is populáris zenéket kezdtek el mixelni, majd az idő múlásával ez már nem volt elég számukra, és mivel már untatta őket a tucatzene valami másra vágytak, valami újra. Ekkor váltottak és belekóstoltak az underground e-zenei műfajokba, ahol a techno azonnal magával ragadta őket és innentől kezdve már nemcsak mixelték a zenéket hanem igyekezdtek saját dalokat és ezekkel színesíteni szetteiket. Benjamin & Nathan Stílusát tekintve igen változatosak, akad szerzeményeik közt Minimal, Techno, Tech-House és előfordul néha egy kis deep is de bármibe belekezdenek azt igyekeznek a saját látásmódjuk szerint megvalósítani.
Mi sem bizonyítja ezt jobban mint a frissen megjelent 10 dalt tartalmazó közel 80 perces album, melynek megjelenését a srácok ezzel lemezbemutatóval igyekeznek majd megkoronázni egy két órás dj szett keretein belül!

Őket váltja majd a pultban DEADPEET akinek nevét a Budapest környéki agglomerációban élő és bulizó fiatalok már könnyen ismerhették az elmúlt évek során akár az ecseri horgásztónál rendezett Midnight-Star-okról akár szebb napokat is látott mendei Club Prince-ből de természetesen manapság már budapesti bulikon is gyakran teret kap energikus és mindig lendületes szetteinek köszönhetően.

www.facebook.com/​events/​622229124479583/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó