Pulzar

Partyajánló

EMIKA DJ set X NERO HOMME BUDAPEST RELEASE PARTY

Fellépők
Dátum 2014. március 22.
Stílus Electro, House
EMIKA DJ set X NERO HOMME BUDAPEST RELEASE PARTYA Hot City és a Nero Homme csapata kellemes társasággal és a legjobb zenékkel várja vendégeit egy különleges estére, aminek keretein belül kerül bemutatásra legújabb lapszámunk, a „Midas Touch“ .

EMIKA DJ set X NERO HOMME BUDAPEST RELEASE PARTY

A Hot City és a Nero Homme csapata kellemes társasággal és a legjobb zenékkel várja vendégeit egy különleges estére, aminek keretein belül kerül bemutatásra legújabb lapszámunk, a „Midas Touch“ .

Idöpont: 2014. március 22., 22:00h
Helyszín: KIOSK, Budapest
Belépő: 2000 Ft, éjfél után: 2500 Ft
Dresscode: Black, black, gold

RSVP: sofya@nerohomme.com


„Midas Touch“

A „Midas Touch“ utal a mitológiára, az arany érintésére, az aktus kettősségére, amely áldás és átok is egyben. 

Ismét nemzetközi kollaborációk eredménye az új lapszám tartalma, a produkciókra ezúttal New York-ban, Madridban, Párizsban és Berlinben került sor, melyekre a Los Angeles-i címlapfotózás tette fel a koronát Sasha Grey-el. Ismét két féle címlap készült, a másodikon Bart Grein modell szerepel. A magazin layoutja idén is a Molnár István díjjal jutalmazott José Simon designer munkája.

A fellépők

EMIKA
A Bristol-i származású Emika többször járt már Budapesten. Az estén „Serious Trouble“ című EP-jét a világon először budapesti közönségének mutatja be. 

TMX, Fullstereo 
A zenei színvonalért hazai oldalról Budapest divateseményeinek állandó zenei mentora, TMX felel, akit már a Kiosk rezidenseként is ismerhet a közönség. Őt a Kollektívából ismert Fullstereo szexi, perfekcionista Dj szettje előzi meg. 

Stamusic.
Az est másik meglepetése az egyik legelőremutatóbb hazai elektronikus zenei duo, a Stamusic. Igényes house zenéjükkel számos rajongót szerzetek már, és Emikához hasonlóan új, még soha nem hallott trackekkel érkeznek az estére.

A helyszín:

Kiosk 
A Március 15. téri klub hosszú idő után az első hely a városban, ami nem a kompromisszumokról szól – csodálatos panorámával és hatalmas belső térrel rendelkezik, amit erre az estére a szokásosnál is egyedibbé varázsolunk a Midas Touch party közönsége számára.

www.facebook.com/​events/​551481988293168/​

Helyszín

  • Kiosk

    Március 15. tér 4. Budapest, Hungary 1052

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó