Pulzar

Partyajánló

KIOSK x Budapest Essentials: ISAAC TICHAUER @ Kiosk

Fellépők
Dátum 2014. május 30. – 1970. január 1.
Helyszín Kiosk
Stílus Electro, House
KIOSK x Budapest Essentials: ISAAC TICHAUERBudapest Essentials & Hot City present: ISAAC TICHAUER (French Express, AU)Kiosk

KIOSK x Budapest Essentials: ISAAC TICHAUER @ Kiosk

Budapest Essentials & Hot City present: ISAAC TICHAUER (French Express, AU)

Line-up

ISAAC TICHAUER (French Express, AU)

Stamusic.

Szobahipszter

Moroncsik

Tmx

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!
http://jegy.meex.hu/bpes-min.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

Isaac Tichauer:

Nem kisebb feladatot állított maga elé az ausztrál származású Isaac Tichauer, mint hogy megtisztítja a Földet a bődületesen rossz elektronikus zenétől – a Sydney-ből startoló, a hagyományos és kortárs house-t soulos énektémákkal színező DJ/producer eddig munkája alapján pedig jó úton halad célja elérése felé. A klasszikus zongoratudással is rendelkező, jelenleg Berlinben székelő zenész 2012-es, Devotion című bemutatkozó lemeze ugyanis súlyos ritmusok alkalmazásával volt képes egy éterien könnyed miliőt kialakítani úgy, hogy (saját elmondása szerint) egyszerre lett túlvilági, atmoszférikus és trópusi is a végeredmény. Karrierének rendkívül sokoldalú, mégsem csapongó hozzáállása alapján pedig teljesen logikus, hogy az ausztrál és az angol rádiós közönség meghódítása után Tichauer Európa felé vette az irányt, ahol németországi őrhelyéről vizslatja az elektro-színtér rezdüléseit, gyorsan reagálva annak változásaira – például legutóbbi kiadványa, a tavalyi Take Over You EP nagyszerű szerzeményeivel!

www.facebook.com/​events/​243086412559796/​

Helyszín

  • Kiosk

    Március 15. tér 4. Budapest, Hungary 1052

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó