Pulzar

Partyajánló

SKALAR MUSIC vs UVCT @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. február 13.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Dubstep, Electronica, trap
SKALAR MUSIC vs UVCT2014/02/13 ✖ CSÜTÖRTÖK ✖ SKALAR MUSIC vs UVCT ✖ DOPE D.O.D. (NL) ✖ CorvintetőCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

SKALAR MUSIC vs UVCT @ Corvintető, Budapest

2014/02/13 ✖ CSÜTÖRTÖK ✖ SKALAR MUSIC vs UVCT ✖ DOPE D.O.D. (NL) ✖ Corvintető

✖✖✖ LINE UP ✖✖✖

DOPE D.O.D (NL)
THESHOWCREW


✖ 1 ÉVES A UVCT ✖

WONDAWULF (Future Music, UVCT)
JUMODADDY (Irie Maffia, UVCT)

✖ Helyszín / Venue: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2 Budapest)
✖ Kezdés / Start: 20:00
✖ Vége / End: 04.00
✖ Belépő / Admission: 2500/2900 HUF
✖ 18+

✖ Kapunyitás / Doors: 20:00
✖ Jegyszedés kezdete / Tickets on sale from: 20:00
✖ Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid

www.facebook.com/​events/​258953610928699/​

Ugyan a csótány nem épp az ember legjobb barátja, a holland Dope D.O.D. mégis ezt a címet adta második stúdióalbumának. Többek közt ez is remekül példázza a hiphop formáció habitusát, hogy bírják a különcséget, hogy szeretnek rendszerint az árral szembe menni, hogy nem érdeklik őket sem a trendek, sem a szabályok.

A csapat zenéje az elmúlt években rengeteget fejlődött, és egyre több drum n bass és dubstep elemet építettek produkciójukba úgy, hogy a zene központi eleme mégis a hiphop maradt. A három MC (Skits Vicious, Dopey Rotten, Jay Reaper) és DJ-jük (Dr. Diggles) tavaly több mint 115 alkalommal lépett színpadra 17 különböző országban – köztük a Sziget Fesztivál A38 színpadán is fergeteges bulit csaptak. Most pedig 2014. február 13-án a Corvintetőn újra fellépnek.

Amerikai turnéjuk pedig akkora sikert aratott, hogy a híres Duck Down Records is felfedezte magának a srácokat, és gyorsan le is szerződtette őket. A fiúk pedig a turné alatt szerzett rengeteg élményt és tapasztalatot felhasználva amint hazaértek, nekiláttak az új album munkálatainak, amelynek produceri munkálatait olyan nevek végezték, mint Peter Songolo, aki már korábban is segítette a srácok útját, ChuBeats és Maztek, a feltörekvő tehetségek, illetve Nightwatch (Noisa) és Bong Ra. Ezen kívül számos tehetséges művész (például az Onyx, Roofless és Redman) járult hozzá az albumhoz, amelyről Skits Vicious a következőképp nyilatkozik: „Az összes vendégünk hatalmas inspirációt nyújtott a dalokhoz. A turné alatt rengeteg legendával állhattunk egy színpadra, akiket lenyűgözött, hogy mi bizony kirúgjuk a ház oldalát, ha arról van szó. Bolondok lettünk volna, ha nem kérdezzük meg, nincs-e kedvük beszállni!”

A kitartó munka pedig meghozta gyümölcsét, és a különböző szerződésekkel elérték, hogy új albumuk egy nagyobb platformon jelenhessen meg, ezzel sokkal több emberhez eljuttatva zenéjüket, amelyről azt mondják: „A csótány az egyetlen élőlény, ami egy nukleáris katasztrófát is képes túlélni. Az albumunk egyszer klasszikus lesz, és a zenénk is túl fog élni bármit, azt garantáljuk.”

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó