Pulzar

Partyajánló

Mark Knight @ Liget Exclusive X-mas Party @ Liget CLub & Bar

Fellépők
Dátum 2013. december 27.
Helyszín Liget CLub & Bar
Stílus House
Mark Knight @ Liget Exclusive X-mas PartyDecember 27.-én pénteken az angol slágergyárossal Mark Knight -al Karácsonyozhattok a Morrison's Liget-ben!Liget CLub & Bar

Mark Knight @ Liget Exclusive X-mas Party @ Liget CLub & Bar

December 27.-én pénteken az angol slágergyárossal Mark Knight -al Karácsonyozhattok a Morrison's Liget-ben!

Az elmúlt néhány évben Mark Knight-ot a világ elsőszámú producerei között tartják számon, nemcsak termékenysége, hanem minőségi kiadványainak köszönhetően is. Marknak nincsenek mélypontjai, teljesítménye sohasem hullámzik, minden egyes szerzeménye a slágerlisták élén köt ki. Több House Music Awards-on is elneyerte az Év Művésze elismerést, s számos rajongót szerzett magának a house társadalom legkülönfélébb szegletéből. A Deed Dish-től Pete Tongig és Sander Kleinenbergtől Roger Sanchezig szinte minden nagy név azonnal a szívébe zárta a személyét és a lemeztáskájába a zenéjét. 

Mark a legekményebben dolgozó DJ a világon (42 országban járt egy év leforgása alatt, és havi 20 fellépést húzott le!). Mark technikai tudása a másik, ami híressé tette. Emellett DJ stílusa tökéletesen tükrözi a produkciókhoz való hozzáállását: ahelyett, hogy leragadt volna egyetlen stílusnál, Mark imádja a változatosságot, variál is, ahogy csak bír, legyen az electro vagy akár tribal, nem számít.

A Ministry of Sound rezidencia megszerzése jelentette az igazi áttörést – a hely, ahol remek alkalma volt fejleszteni tudását és kibontakoztatta tehetségét, ráadásul hatalmas rajongótábora még tovább nőtt. 2004-ben aztán útjára indította saját kiadóját, a Toolroom Records-ot. Kezdetben csak a saját szerzeményeit adta ki a címke alatt. Egy év leforgása alatt aztán az Nagy-Britannia legelismertebb kiadói közé került – s még 2004-ben elnyerte a legnagyobb áttörést elérő kiadónak járó díjat a House Music Awards-on, a következő évben pedig az Év Labelének járó pálmát is a Toolroom vitte el. 

Persze Mark nem ült a babérjain, hanem meglovagolván a Toolroom sikereit, elindította a Toolroom Nights nevű klubestet, mely a tavalyi Amszterdam Dance Eventen debütált. A rendezvény bejárta egész Nagy-Britanniát és Európa számos nagyvárosát. Hamarosan (még 2007-ben) a Toolroom név újabb erősítést kap egy CD válogatás sorozattal, melyben a kiadó és a partik hangzásvilágát és egyedi stílusát leginkább képviselő felvételeket gyűjtik majd csokorba időről időre a csapat tagjai.

Mark Knight az a DJ és producer, aki folyamatosan adja húzkodja, nyújtja és lökdösi a zenei határvonalakat, s teszi mindezt végtelen szenevdéllyel mind a DJ pult mögött, mind zeneírás közben. Mark tehát jó úton halad affelé, hogy hamarosan az egész világon a legnagyobbak között említsék nevét.

Belépők:

Ezen az estén az Morrison's Liget Arénájába a Mark Knight Party-ra is érvényes belépők:

Elővételben 2500.-Ft
Helyszínen 3000.-Ft
VIP 5000.- Ft

Az Arénára nem érvényes belépők a megszokott áron kaphatók a bejáratnál!

Elővételes jegyek korlátozott számban a helyszíne kaphatók:
Hétfőtől-Péntekig 10-16-ig 
Csütörtöktől-Szombatig 19-05-ig
/1101 Budapest, Népligeti út 2./
Info: +36 (70) 527 527-2

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​689870111046291/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó