Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

ALEX KENJI (IT) @ Liget CLub & Bar

Fellépők
Dátum 2013. október 22.
Helyszín Liget CLub & Bar
Stílus Dance, House, Dubstep
ALEX KENJI (IT)A Liget lemezjátszói mögé ezen az estén az olasz világsztár ALEX KENJI érkezik, aki minden bizonnyal teljesen felpezsdíti majd a házat. Egy új érzés, egy új hangzás, egy extra dátum és egy óriási buli Budapest legnagyobb szórakozóhelyén - ez vár titeket Október 22.-én a LIGET-ben!Liget CLub & Bar

ALEX KENJI (IT) @ Liget CLub & Bar

A Liget lemezjátszói mögé ezen az estén az olasz világsztár ALEX KENJI érkezik, aki minden bizonnyal teljesen felpezsdíti majd a házat. Egy új érzés, egy új hangzás, egy extra dátum és egy óriási buli Budapest legnagyobb szórakozóhelyén - ez vár titeket Október 22.-én a LIGET-ben!

Alessandro Bacci, ismertebb nevén Alex Kenji egy világszerte ismert és elismert DJ és producer, több mint 10 év tapasztalattal a háta mögött. Folyamatos jelenlétével, olyan rangos fórumokon, mint a BBC Radio 1 Essential Mix, vagy az amerikai DMC US House Chart, kivívta a szakma legjobbjainak elismerését is; több mint 50 eddigi megjelenését (Pressure, Jack That Body, Let’s Get This Thing Started,..) hétről-hétre olyan előkelőséget pörgetik, mint Pete Tong, Kaskade, Hernan Cattaneo, Chris Lake, Deadmau5, John Dahlback vagy Eric Prydz. Szettjeiben, a mély grooveoktól a keményebb techno ütemekig minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy a táncteret alapjaiban rázza meg. Hozzáértését nem csak otthonában Olaszországban, hanem a világ minden szegletében bizonyította már, Braziliától Oroszországig, Mexikótól Japánig. Amikor Alex éppen nem clubról clubra járja a világot, Manuel De La Mare-val közösen alapiított kiadóit, a Hotfingers-t és a 303Lovers-t igazgatja, melyek sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint több mint 40,000 Beatport eladás 2007 óta.

Néhány világslágere:
1. PRESSURE
http://youtu.be/fyqXzbSh3Ko
2. JACK THAT BODY
http://youtu.be/BWx6XT0Zor0
3. LET'S GET THIS THING STARTED
http://youtu.be/UpCZvcA_Oaw
4. GET FUNKY
http://youtu.be/kGmTC-pHpww

▬▬▬▬ FELLÉPŐK: ▬▬▬▬

● ALEX KENJI (IT)
● ANTONYO
● NIKOLA
● CHRIS VICE
● VINSTER
● MACCO MALLONE

▬▬▬▬ HELYSZÍN ▬▬▬▬

● MORRISON'S LIGET (1101 BP. Népligeti út 2.)

▬▬▬▬ IDŐPONT ▬▬▬▬

2013. OKTÓBER 22. - KEDD (másnap munkaszüneti nap)
KAPUNYITÁS: 19.00

▬▬▬▬ BELÉPŐ ▬▬▬▬

● HÖLGYEKNEK: 1000FT
● URAKNAK: 2000FT
● VIP: 5000FT

DRESS CODE: cool / party style

FACE CONTROL!

https:/​/​www.facebook.com/​events/​1423358137877081/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó