Pulzar

Major League vs. Bladerunnaz pres.: Lenzman flyer

Partyajánló

Major League vs. Bladerunnaz pres.: Lenzman

Fellépők
Dátum 2013. augusztus 3.
Stílus ismeretlen
Major League vs. Bladerunnaz pres.: Lenzman.

Major League vs. Bladerunnaz pres.: Lenzman

Line up
LENZMAN & Dan Stezo (Metalheadz - NL)
Pamb & Harsh (Major League - NL)
Statik (Bladerunnaz)
Mentalien (Impulsecreator)


Jegyár:
elővételben: 1500 HUF
helyszínen: 2000 HUF

elővételes helyek:
BP SHOP (VII. Wesselényi utca)
BP SHOP WESTEND (VI. Nyugati tér)

A38 (Online is)
http:/​/​www.a38.hu/​hu/​ jegyvasarlas/​program/​ lenzman-dan-stezo-pamb-hars h-statik-mentalien-nl


Flyer

Archív partyajánlók

 • [2020-03-05] Telekom Electronic Beats pres. Boiler Room: Budapest
   

  First stop in the Boiler Room x Telekom Electronic Beats Tour 2020 is Budapest. Featuring some of house & techno's most loved across two rooms at the infamous Akvárium club.
 • [2019-12-30] Éclipse totale
   

  ▩ LÄRM ▩ ▩ Éclipse totale ▩
 • [2019-02-23] Éclipse totale ▩ ▩ Maenad Veyl live
   

  Milan-native Thomas Feriero first ventured into electronic music in 2011, after spending his teenage years listening to Slayer and thinking of ways to never work a single day of his life.
 • [2019-01-26] Éclipse totale ▩ ▩ Schwefelgelb live
   

  A német techno duónak olyan kiadóknál jelentek meg lemezeik, mint az [aufnahme + wiedergabe], vagy a Fleisch, élő produkciójukkal bejárták a világot Londontól Tokióig, most pedig örömmel jelentjük be első fellépésüket Budapesten január 26.-án a LÄRMben.
 • [2018-11-30] Éclipse ▩ ▩ Phase Fatale
  @ LÄRM

  Phase Fatale is the Berlin-based techno project of Hayden Payne. Over the past four years, Payne, originally from New York, has earned a reputation as a techno innovator, both for the broad spectrum of dystopian electronics included in DJ sets as well as his deep understanding of synthesis and sound design in his own productions. Having previously released on labels such as Jealous God, Phase Fatale made his Unterton debut with last year’s Anubis EP. Since then he has settled into residencies at both Berghain in Berlin and KHIDI in Tbilisi, released his first LP on Hospital Productions and kicked off his own label BITE with a collaborative EP between himself and Silent Servant. In 2018, the Reverse Fall EP marks his first release on Berghain's in-house label Ostgut Ton.
 • [2018-07-21] Farbwechsel x Központ
   

  Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban. Magasan képzett és idomított színváltós gépkezelők a szombati protokollnak eleget téve a háttérből sugároznak hangot a legkülönfélébb komputer, lézerlemez és bakelit interfészek segítségével.
 • [2018-07-13] Chliché Bodies ▩ Tigerhead
  @ LÄRM

  Berlin legfeltörekvőbb kiadójától, a Killekilltől érkezik Tigerhead, aki lassan másfél évtizede vonatozik a német elektronika és a cseh avantgard mozgalom között. A zenei gyümölcsöstál a rugóskéses punk technoval, a tört beatekkel és EBMmel lesz megtöltve.
 • [2018-05-18] NVC X OMOH ▩ ▩ Octo Octa
   

  Maya Bouldry-Morrison azon gépzenészek közé tartozik, akik nyíltan beszélnek interjúkban transzgender átalakulásukról, amiről azonban mégis sokkal többet árulnak el zenéi: az a tény, hogy 2016-ban feloldotta korábbi fals identitásában gyökerező szorongásait, és végre nőként jelent meg a világ előtt, trekkjeit is egy sokkal gazdagabb és optimistább atmoszférába katapultálta.
 • [2018-05-12] Farbwechsel x Központ
   

  Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban.
 • [2017-12-01] FIRE
   

  GET WARM w/ Kali, Yinna, Makina, Vatsanah
 • [2017-10-21] VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel ▼
  @ Corvin Club

  ▼ Recondite 2009-ben költözött Berlinbe, nem sokkal később megalapította saját kiadóját (Plangent Records), ahol az első zenéi megjelentek. Még ebben az évben fellépett a legendás Berghain / Panorama Barban, az igazi áttörés azonban 2012-ben jött, az On Acid albummal. Innentől pedig már mindenki ismeri a történetét. Egymás után jelentek meg zenéi olyan kiadóknál mint a Hotflush Recordings, az Innervisions, vagy épp az Afterlife. Napjaink egyik legnívósabb techno produceréről beszélünk, aki egy teljesen egyedi, mély, hipnotikus hangzásvilággal tudott a nagyok közé berobbanni.
 • [2016-12-29] ▩ BAR72 ▩ ▩ Year-End Overall ▩
  @ LÄRM

  Csillogó szemű szervezőcsapatokból egész folyami területeket lehetett volna rekeszteni a kétezres évek elején, amikor csak éppen bontakozott a honi elektronikus közösség. Mára a partiszervezés felnőttmeló lett, néhányan már inget is húznak, a szemek csillogását és a szeretetből csinálást már csak kevesen engedhetik meg maguknak, a BAR 72 azonban túlzás nélkül közéjük tartozik: nekik volt köszönhető éveken át a Bánkitó fő elektronikus helyszíne, de ott voltak a Wndrlndben, Aurórában, Valyoban, Kolorádóban, és lesznek még máshol is.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó