Pulzar

Crossover w/ Tatlin (Tilos) flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Crossover w/ Tatlin (Tilos) @ Fogasház, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. december 14.
Helyszín Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.
Stílus Electroclash, House, Nu Rave
Crossover w/ Tatlin (Tilos)A Crossover az a buli, ahol a friss mai táncoltató irányzatok szabadon kereszteződnek. A decemberi vendég Tatlin, aki ígérete szerint a Crossover bulira friss, ropogós, néha ismerős ütemeket "csomagol celofánba."Fogasház, Budapest, VII. Akácfa u. 51.

Crossover w/ Tatlin (Tilos) @ Fogasház, Budapest

A Crossover az a buli, ahol a friss mai táncoltató irányzatok szabadon kereszteződnek. A decemberi vendég Tatlin, aki ígérete szerint a Crossover bulira friss, ropogós, néha ismerős ütemeket "csomagol celofánba."

Tatlin bió: "3-4 éves koromban kazettákból építettem az autóimnak garázst. Rá kb. 10 évre megvettem az első bakelitlemez, Josh Winktől a Higher State of Consciousness-t. Aztán jöttek a lemezjátszók először 2, 3 majd 4. Eleinte főleg a hip-hop és a trip-hop kötött le, de az eklektikusabb, zajosabb dolgok is foglalkoztattak. A korai Warp kiadványai éppúgy hatással voltak rám, mint a még korábban érkező pop és new wave. 2004-től több saját kiadványom jelent meg, ugyanettől az évtől a Disco Designers zenei formavilágítóinak akkumulátoraként üzemelek. 2006-ban a diplomamunkámat a zenei struktúrákról, a zenei stílusok egymáshoz viszonyuló kapcsolatáról írtam, és ugyancsak 2006 óta vagyok a Tilos Rádio Alkotás Útja műsorának zenei alapozója. 2011-től pedig Az Ar&Copy bulik egyik üzemeltetőjeként mutatok rá, hogy néhány reklámos zenél is."

Crossover

2012. december 14., péntek

Fogas Ház (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)

DJ-k:

Tatlin (Tilos Rádió) 

Tmx / Fullstereo / Popbitch 

Ingyenes!

Facebook eseményoldal:

http:/​/​www.facebook.com/​events/​377029869056117/​

Tatlin mix:

https:/​/​soundcloud.com/​tatlin/​tatlin-newspaper-2012


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó