Pulzar

Partyajánló

Antropos.hu pres. Budapest Funk Sound: Nynfus Corporation and Ghetto Funk EP release party @ Gozsdu Manó Klub / 2012-12-14 @ Klub M2

Fellépők
Dátum 2012. december 14.
Helyszín Klub M2
Stílus Breakbeat
Antropos.hu pres. Budapest Funk Sound: Nynfus Corporation and Ghetto Funk EP release party @ Gozsdu Manó Klub / 2012-12-14A Nynfus Corporation egy, a múltba rövid szálakon visszanyúló sikertörténet. A budapesti éjszaka három megkerülhetetlen alakja, Vida G, Clairvo és Kid Panel azon bátor céllal dugták össze fejüket 2010 telén, hogy közösen írt számaikkal meghódítsák a nemzetközi funk & bass, valamint ghetto-funk hanglemezkiadók pezsgő világát. Korai munkáikra az új vonalas funk keresztapja, Basement Freaks azonnal felkapta a fejét, így első hívatalos digitalis megjelenésüket az ő kiadóján, a Bombastic Jam-en jegyezhették.Klub M2

Antropos.hu pres. Budapest Funk Sound: Nynfus Corporation and Ghetto Funk EP release party @ Gozsdu Manó Klub / 2012-12-14 @ Klub M2

A Nynfus Corporation egy, a múltba rövid szálakon visszanyúló sikertörténet. A budapesti éjszaka három megkerülhetetlen alakja, Vida G, Clairvo és Kid Panel azon bátor céllal dugták össze fejüket 2010 telén, hogy közösen írt számaikkal meghódítsák a nemzetközi funk & bass, valamint ghetto-funk hanglemezkiadók pezsgő világát. Korai munkáikra az új vonalas funk keresztapja, Basement Freaks azonnal felkapta a fejét, így első hívatalos digitalis megjelenésüket az ő kiadóján, a Bombastic Jam-en jegyezhették.

Zene: mash-up, ghetto-funk, funky-breaks, bootlegs, breakbeats...

A németországi, lengyel és dán kiadókon későbbiekben megjelent online kiadványaikat, valamint mindhárom 12”-es bakelit korongjaikat a szakma kitörő öröme mellett, maga a közönség is igen lelkesen fogadta. Így nem tartott sokáig az út a Beatport Top100-as eladási listájába való bekerülés mellett, a Juno Records legtöbb értékesítésért járó első helyéig, mely listán több mint egy hétig tanyáztak.

Mára már Kanadán keresztül, az Egyesült Királyságon át, egészen Ausztráliáig, a nemzetközi színtér teljes támogatását élvezik: bootleg-jeik és szerzői számaik mindig ott döngenek az elektronikus zenei fesztiválokon és a klubbok táncparketjein, melynek köszönhetően a washingtoni Fort Knox Five, vagy épp a nu-funk egyik alapítójaként számon tartott All Good Funk Alliance számára is készíthettek már remixeket, csak úgy, mint a New York városában székelő Wonderwheel Recordings-os Zeb-nek. DJ set-jeik dinamikusak és lendületesek, amit a földteke majd minden szegletében futó Regrooved sorozat fővárosi állomásain, a Regrooved Budapest-eken is kivállóan bizonyítottak.

Az elismerés ezek után sem váratott sokat magára: maga az angliai Ghetto Funk kiadó kérte fel őket egy EP elkészítésére, melynek megjelenését, itt a GMK-ban ünneplik, egyik rendszeres vendégművészükkel, DJ Nixon-al karöltve.

Kiadatlan felvételek tömkelegére, hónapok múlva megjelenő csemegékre és boldog basszus futamokra számíthat, aki velük tart december 14-én az Antropos.hu pres. Budapest Funk Sound következő állomásán a Gozsdu Manó Klub frissen ráncba szabott pincéjében!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó