Pulzar

Partyajánló

SoNaR a Gozsdu Manóban

Dátum 2012. november 23.
Stílus Techno
SoNaR a Gozsdu ManóbanNovember 23-án - a Gozsdu Manóban, a Soundkichen Klub keretében - az instrumentális progresszív pop hazai kiválósága, a SoNaR lép színpadra. A műsort az eyto dj set színesíti. Kezdés pontosan 20 órakor. Soundkichen Klub készül a Gozsdu Manó Klubban. A kedvelt bulihelyen ezúttal a nemrég egy kiváló remix albumot közzétevő SoNaR lép színre. A masszív, lüktető, filmzeneszerű, “instrumentális progresszív pop” zenét játszó csapat ezen az estén – az eredeti tervtől eltérően - nagyobb teret kap, hiszen a korábban bejelentett Alternativ Quartet a koncertjét lemondta. Az estét az eyto (Bounce) dj set zárja. Kezdés tehát pontosan, 23-án 20h-kor. Belépés: 500 Ft Éjféltől ingyenes. Sonar: http://soundkitchen.hu/istallo/sonar/ eyto (Bounce): https://www.facebook.com/8ounce Gozsdu Manó Klub: https://www.facebook.com/GozsduMano Soundkitchen: http://soundkitchen.hu/

SoNaR a Gozsdu Manóban

November 23-án - a Gozsdu Manóban, a Soundkichen Klub keretében - az instrumentális progresszív pop hazai kiválósága, a SoNaR lép színpadra. A műsort az eyto dj set színesíti. Kezdés pontosan 20 órakor.

Soundkichen Klub készül a Gozsdu Manó Klubban. A kedvelt bulihelyen ezúttal a nemrég egy kiváló remix albumot közzétevő SoNaR lép színre. A masszív, lüktető, filmzeneszerű, “instrumentális progresszív pop” zenét játszó csapat ezen az estén – az eredeti tervtől eltérően - nagyobb teret kap, hiszen a korábban bejelentett Alternativ Quartet a koncertjét lemondta. Az estét az eyto (Bounce) dj set zárja. Kezdés tehát pontosan, 23-án 20h-kor.

Belépés: 500 Ft
Éjféltől ingyenes.

Sonar: http://soundkitchen.hu/istallo/sonar/
eyto (Bounce): https://www.facebook.com/8ounce

Gozsdu Manó Klub: https://www.facebook.com/GozsduMano
Soundkitchen: http://soundkitchen.hu/

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó