Pulzar

Sofa Surfers /A/ lemezbemutató koncert flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben1 800 Ft

Partyajánló

Sofa Surfers /A/ lemezbemutató koncert @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Marka, Sofa Surfers
Dátum 2012. november 16.
Helyszín Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér
Stílus Drum and Bass, Electronic
Sofa Surfers /A/ lemezbemutató koncertofa Surfers /A/ Lemezbemutató All Night Breakz: Vida L & Marka special All Night Surf set.Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér

Sofa Surfers /A/ lemezbemutató koncert @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

ofa Surfers /A/ Lemezbemutató
All Night Breakz: Vida L & Marka special All Night Surf set.

A méltán híres bécsi elektronikus csapat tökéletesen keveri a downtempós, és a rockos elemeket, nem beszélve a trip-hop, a chill-out, a jazz, az acid és ki tudja még milyen behatásokról.

Coachsurfingelni, vagyis kanapé szörfözni igazán különleges élmény. Ismeretlen emberek engednek be a lakásukba, hogy megalhassunk náluk, cserébe pedig mi is ugyanígy teszünk másokkal. Ennél olcsóbb módon utazgatni - mondjuk, Európában - nem is lehetne. És ha már indulunk, akkor induljunk nyugat felé először, legyen az első célállomás például Ausztria. Álljunk csak meg! Senki nem megy sehová! Ez most utazási cikk, v

agy koncertajánló? Igazából mindkettő, hiszen november 16-án pont Ausztriából érkezik hozzánk egy zenekar, akik zenéjük segítségével utaztatnak meg minket különböző világokba. 
A Sofa Surfers nem először érkezik Budapestre, viszont annyira nem is gyakori vendég, hogy könnyedén legyinthessünk a kezünkkel a nevük hallatán. Sőt igazából az előző mondatból mindössze a könnyedént kell megjegyeznünk, hiszen ha valamire képes az osztrák downtempó zenekar, akkor az pont a könnyedség, a lelazulás megteremtése. A méltán híres bécsi elektronikusok legrockosabb csapatának számító Sofa Surfers zenéjében tökéletesen keveri a már említett downtempós, valamint a rockos elemeket, nem beszélve a trip-hop, a chill-out, a jazz, az acid és ki tudja még milyen behatásokról. Ennek eredményeként aztán, aki ellátogat a koncertre - legyen az bármilyen zenei stílus kedvelője -, szinte biztos, hogy meghallja azt, amiért ez a zene neki szól. Nincs más dolga, mint kihegyezni a fülét, kinyitni a szívét, becsukni a szemét és csak hagyni, hogy szétáradjon benne a Sofa Surfers zenéje. A csukott szem használata amúgy is gyakran alkalmazandó lesz ezen a bulin, mert a srácok ugyan jóképűek, ám a már említett eklektikus lazulósdi, az olykor erőtől duzzadó, lüktető ütemek, olykor könnyed melankóliába zuhanó hangsorok a legalkalmasabbak arra, hogy igazi belső vetítőnket elővegyük, és saját magunk vizuális emlékeiből valami új kerekedjen, valami olyan, ami pontosan klappol arra, amit hallunk.
Az 1997-ben alakult zenekart egyesek a Dorfmeister-féle, vagy a Thievery Corporation által jegyzett remixekből ismerhetik, a nagy többség azonban remélhetőleg a zenekar saját munkássága alapján dönt a részvétel mellett. Hozzánk most a nyár végén megjelent legújabb lemezükkel, a Superluminallal érkeznek, amellyel a Sofa Surfers egy újabb fejlődési szakaszba lépett: ezen a lemezen már a dub és soul elemek is ugyanúgy keverednek bele zenéjükbe, sőt némely számok hallatán kimondottan indie-s érzések ragadhatnak magukkal – igaz, abból is a pszichedelikusabb, repítősebb fajta természetesen.
Utazni vágyók tehát figyelem: kanapékat előkészíteni, hogy aztán hajnalban, a buli után már ne is legyen más dolgunk, mint belehuppanni a saját, vagy pedig valaki másnak a kanapéjába és ott folytatni a szörfözést.

Jegyárak:
elővételben 1800 ft
helyszínen 2000 ft

jegyelővétel: http://www.jegy.hu/programs/38331/Sofa_Surfers_A.html


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó