Pulzar

Methamorphozis! - Metha 10 éves születésnapi party a Corvintetőn flyer

Belépő
Mindenkinek300 Ft

Partyajánló

Methamorphozis! - Metha 10 éves születésnapi party a Corvintetőn @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. szeptember 14.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus ismeretlen
Methamorphozis! - Metha 10 éves születésnapi party a CorvintetőnNagy nap a szeptember 14-i Metha számára, ugyanis pontosan tíz évvel ezelőtt debütált először mint dj a pult mögött és vette fel mára országszerte ismert művésznevét.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Methamorphozis! - Metha 10 éves születésnapi party a Corvintetőn @ Corvintető, Budapest

Nagy nap a szeptember 14-i Metha számára, ugyanis pontosan tíz évvel ezelőtt debütált először mint dj a pult mögött és vette fel mára országszerte ismert művésznevét.

 2012. szeptember 14-én egy reggelig tartó Methamorphozis-szettel végigjárja karrierje eddigi legfőbb állomásait, pillanatait, hatásait és hívja barátait, ismerőseit a Corvintetőre. Boldog szülinapot Metha!

 

Tudtad-e, hogy a dj első mixe Methamorphozis címmel készült? Az erre rímelő Metamorphozis est időrendben lépeget Metha főbb zenei állomásain: az első órában - 22:00 -23:00 a 2002-2003 közötti hőskorszakot idézi meg, mely anno Electronic Experience néven futott a Kultiplexben, leginkább az Underworld, a Leftfield, az Orbital vagy Massive Attack zenéiből válogatva. A meglehetősen eseménydús 2003-2004-es évadot - GLO night, Nubeatz Boutique, Breakbeat Klub és az ekkor alapított Breakbeat Massive korabeli zenéit – idézi a következő órában, végigvezetve minket a legendás Kálvin téri Chachacha-Moszkva tér bisztró-Szóda-háromszögben drum and basstől a breakig.

Éjféltől másfél órán át a 2004-2007-es Breakbeat Massive-évad muzsikái következnek igazi MONO breakbeat arany szettel, majd 01:30-tól a 2008-tól kezdődő corvintetős korszak muzsikái érik egymást a Be Massive-jelenbe nyúlóan, melyben tech-funk, tech-house, techno, electro-house, break egyaránt megtalálható, de mindez a Corvintetőre járóknak már igazán ismerős lesz. Metha természetesen egy emlékezetes szettet sem hagy ki, hiszen lejátssza nekünk azt a zenefolyamot is, mellyel második helyezést ért el tavaly Ibizán a Burn versenyén - 02: 30 Burn / Ibiza szett -, majd  03: 00-tól a Rise.Fm / NiteRise, végül 04:00-től NO Disco szettjével zárja Metha-maratoni szülinapi partyját. A látványról a régi jó barát, VJ Flux gondoskodik.

 

Időpont: 2012. szeptember 14. 22.00

Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)

Jegyár: 300,- Ft





Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó