Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. augusztus 1.
Stílus Techno
Black Night a MIX TeraszonA MIX Terasz szerda éjszakái a színek varázsában tündökölnek a nyár fináléjában: a frenetikus sikert arató White Night után a vadonatúj sorozat második részeként a misztikus fekete szín dominál most szerdán.

Black Night a MIX Teraszon

A MIX Terasz szerda éjszakái a színek varázsában tündökölnek a nyár fináléjában: a frenetikus sikert arató White Night után a vadonatúj sorozat második részeként a misztikus fekete szín dominál most szerdán.

A Black Night partin a három hazai kedvenc DJ, Rony Breaker, Antonyo és Kaufer mellett Pirner Alma tánca bűvöli majd el a közönséget. A szőke szépség ezúttal egy exkluzív produkcióval készül kimondottan erre az alkalomra. A belépés ingyenes, záloga mindössze az est nevéhez illő fekete színű öltözék.
 
Természetesen a MIX Teraszon már teljes az olimpiai láz: a hatalmas led kivetítőn folyamatosan figyelemmel kísérhetők a közvetítések, érdemes asztalt foglaltatni, ha teljes kényelemben szeretné valaki végigszurkolni az izgalmas megmérettetéseket. Rossz idő esetén sem maradnak el a programok, sőt a versenyek is kifogástalan minőségben élvezhetők a MIX Club nagyképernyős plazma TV-in. A közvetítések után augusztusban is érdemes számolni a ténnyel, hogy a MIX Teraszon hajnalig pörgetik a DJ-k a jobbnál jobb korongokat.
 
További infó:
www.mix3.hu
https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
 
Esemény a facebookon:
https:/​/​www.facebook.com/​events/​121806401296520/​


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó