Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. július 26.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal
United koncert és White Party a MIX TeraszonJúlius utolsó hetében a United együttes fellépésével koronázza meg a MIX Terasz a koncertek hónapját. A lassan másfél évtizedes múlttal rendelkező zenekar igényes, mégis könnyed hangzásvilága valódi felüdülésnek ígérkezik az év legforróbb időszakában. A United után a megszokott hangulattal és lendülettel vetheti bele magát a közönség a hajnalig tartó bulizásba, melyhez a talpalávalót most is a MIX kiváló DJ-i szolgáltatják.

United koncert és White Party a MIX Teraszon

Július utolsó hetében a United együttes fellépésével koronázza meg a MIX Terasz a koncertek hónapját. A lassan másfél évtizedes múlttal rendelkező zenekar igényes, mégis könnyed hangzásvilága valódi felüdülésnek ígérkezik az év legforróbb időszakában. A United után a megszokott hangulattal és lendülettel vetheti bele magát a közönség a hajnalig tartó bulizásba, melyhez a talpalávalót most is a MIX kiváló DJ-i szolgáltatják.

A United 1999-ben alakult profi zenészekből, akik a funky és dzsessz időtálló darabjain nevelkedtek. Mivel szilárd alapokon nyugvó zenei látásmódjuk, s a világról alkotott képük már akkor harmonikus együttműködést eredményezett, a közönség is gyorsan a szívébe zárta a srácokat. A Pély Barna, Mits Gergő, Vadász Péter és Romhányi Áron alkotta formáció az elmúlt évek alatt változatlan nívóval és lelkesedéssel írta és adta elő a saját szerzeményeket, melyek közül szinte mindegyiket fejből dúdol egy egész ország. Összesen 4 albumuk jelent meg: Az első…, A Nap felé, Keserű méz és a Graffiti. Kiadtak egy koncert DVD-t is Unplugged Koncert címmel, de szerepel egy digitális album is a diszkográfiájukban. A legutóbbi, Best of 1999-2010 című album 20 United-gyöngyszemet tartalmaz, köztük például a felejthetetlen Hófehér Jaguárt, a Keserű Mézet, a Hárman párbant vagy a Hajnalban még a nap is mást. Aki még nem látta őket élőben, de kedveli a United által képviselt zenei színvonalat és hangzásvilágot, azoknak kihagyhatatlan alkalmat kínál a MIX Terasz, ahol a srácoktól a saját számokon túl olyan világslágereket is hallhatunk majd, amiket a saját stílusukban, improvizációkkal tűzdelve adnak elő. Összességében egy lendületes, magas energiaszintű koncertre számíthat a nagyérdemű, amit szinte mindig táncra perdülő közönség és remek hangulat jellemez.
 
Mindezek előtt, július 25-én este egy rendhagyó és különleges esemény teszi még színesebbé a kínálatot White Night címmel – nem csak angyaloknak. A lemezjátszók mögött a három MIX DJ, Rony Breaker, Antonyo és Richardson pörget egész éjjel. A partira érkező vendégeket az évszakhoz és a rendezvényhez is kiválóan illeszkedő italkülönlegesség, Pina Colada várja welcome drink formájában. Ahogy az a címből is sejthető, az esten vakó részvétel egyetlen feltétele az öltözék színe, vagyis a fehér lesz.
 
 
 
www.mix3.hu
https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
 
 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2015-08-19] B MY LAKE 2015
    @ Zamárdi

    Harmadszor kerül megrendezésre az „elektronikus zene Mekkájaként” is gyakran aposztrofált B.my.Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett, és rögtön a hazai e-zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.
  • [2014-04-26] HYPERSPACE 2014
    @ HUNGEXPO

    2014 április 26-án tucatnyi karakteres dj, egy ütős live act banda, és két arénányi techno- illetve house-rajongó találkozásától lesz hangos a budapesti éjszaka: HYPERSPACE a Hungexpón!

Kapcsolódó cikkek

  • Új Minicoolboyz mix és interjú a Soundcloud-on!

    MiniCoolBoyz interjú és a srácok egy egyórás mixe jelent meg a soundcloud-on. A linkre kattintva nem csak jó zene vár Benneteket, de megtudhatjátok, hogyan találkoztak még tizennyolc évesen olasz underground bulikon; miért lett MiniCoolBoyz a nevük vagy, hogy Németországban előbb futottak be, mint odahaza…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó