Pulzar

Kollektiva Summer Hits flyer

Belépő
Mindenkinek400 Ft

Partyajánló

Kollektiva Summer Hits @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. július 21.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tropical, Electro, House, Nu Disco
Kollektiva Summer HitsA Kollektiva idei Summer Hits partisorozatának harmadik fordulóján, július 21-én szó szerint trópusi klíma várható a Corvintető táncterén, a vendég ugyanis hazánk világhódító tropical bass formációja, a Slap In The Bass.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Kollektiva Summer Hits @ Corvintető, Budapest

A Kollektiva idei Summer Hits partisorozatának harmadik fordulóján, július 21-én szó szerint trópusi klíma várható a Corvintető táncterén, a vendég ugyanis hazánk világhódító tropical bass formációja, a Slap In The Bass.

 

Trópusi nyártetőzés a Kollektivával

A Kollektiva idei Summer Hits partisorozatának harmadik fordulóján, július 21-én szó szerint trópusi klíma várható a Corvintető táncterén, a vendég ugyanis hazánk világhódító tropical bass formációja, a Slap In The Bass.

A 2010 eleje óta működő veszprémi duó erőteljes és megcsavart basszusokkal, valamint egzotikus ritmusokkal operáló egyedi house-zenéjére olyanok kattantak rá, mint Fatboy Slim, Malente, Steve Aoki és J-Wow a Buraka Som Sistemából, akiknek kiadóinál mind jelent meg zenéje a srácoknak, vagy Diplo, aki befolyásos blogján dicsérte őket. Egypt című számukat tavaly rongyosra játszották a legmenőbb dj-k Brodinskitől Kissy Sell Out-on át Laidback Luke-ig, míg az olasz Crookers számára készített remixük a 6. helyig jutott a Beatporton, de készítettek átiratot a német Tocadiscónak és az Irie Mafia mellékprojektének egyaránt. A globáltánczene nemzetközileg ismert magyar nagykövetei ez alkalommal a legtüzesebb zenéikből válogatnak, a házigazdák - Tmx, Fullstereo, Popbitch - pedig ugyancsak extra-buja szettekkel készülnek felhevíteni az éjszakát.

Ezúttal a buli előtti bemelegítésért sem kell a szomszédba menni: este 8-tól a Corvintető teraszán a NakedKool játszik tökéletes aláfestést a naplemente-bámulós laza koktélozáshoz.

INFÓK:

Kollektiva Summer Hits 

2012. július 21., szombat

Corvintető (Budapest, 1089 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.)

20h-05h

20h-22h: NakedKool - special summer sundown szett a Corvintető teraszon

22h-05h: Kollektiva Summer Hits

Vendég: SLAP IN THE BASS (Dim Mak / Southern Fried / No Brainer)

Házigazdák: Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)

 

Belépő: 400 HUF (Korhatár: +18)

Facebook eseményoldal:

http:/​/​www.facebook.com/​events/​334845443264417/​

Web:

http:/​/​www.facebook.com/​slapinthebass

http:/​/​www.facebook.com/​kollektivaofficial

 

Következő Kollektiva Summer Hits: Augusztus 18.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó