Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Kollektiva Shake! @ Roncsbár, Debrecen

Fellépők
Dátum 2012. június 22.
Helyszín Roncsbár, Debrecen, Csapó u. 27
Stílus House, Electronica, Electroclash, Electro,
Discopunk, Nu Rave, Electronic
Kollektiva Shake!A Kollektiva szereti Debrecent, és ez az érzés kölcsönösnek bizonyult, így a budapesti dj-csapat önálló, havi rendszerességű partisorozatot indított a város menő romkocsmájában, a Roncsbárban.Roncsbár, Debrecen, Csapó u. 27

Kollektiva Shake! @ Roncsbár, Debrecen

A Kollektiva szereti Debrecent, és ez az érzés kölcsönösnek bizonyult, így a budapesti dj-csapat önálló, havi rendszerességű partisorozatot indított a város menő romkocsmájában, a Roncsbárban.

 Kollektiva Shake!

2012. június 22., péntek
Helyszín: Roncsbár (Debrecen, Csapó u. 27.)
Kezdés: 23.30
Befejezés: 04.00
DJ-k:
Tmx / Fullstereo / Popbitch (Kollektiva)
Belépő: 800 Ft
A Kollektiva szereti Debrecent, és ez az érzés kölcsönösnek bizonyult, így a budapesti dj-csapat önálló, havi rendszerességű partisorozatot indított a város menő romkocsmájában, a Roncsbárban. A Kollektiva Shake! estek házigazdái TMX, Fullstereo és Popbitch (azaz a Kollektiva), akik a június 22-i partin ismét a house, az electro, a techno, a nu-disco és a bass music legjavából válogatnak közös dj-szettjükben. Lesz minden, ami dögös, cool és felráz.
Kollektiva Shake! eseményoldal:
http:/​/​www.facebook.com/​events/​366793643384416/​
Kollektiva debreceni rajongói csoportja:
http:/​/​www.facebook.com/​groups/​kollektivadebrecen
Kollektiva hivatalos oldal:
http:/​/​www.facebook.com/​kollektivaofficial

Archív partyajánlók

  • [2017-10-07] Fingers Crossed Production & Dürer Kert pres. Apparat [GER], LONE [UK]
    @ Dürer Kert

    A berlini bázisú Apparat - a.k.a. Sascha Ring - ha nem éppen a Modeselektor duóval alkotta a nemrég feloszlott Moderat dolgait vagy önálló projektjeivel járja a világot, akkor a laborjában igyekszik felfedezni a jövőbeli önmagát. A német elektronikus zenész-producer állandóan meglepi hallgatóit azzal, hogy nem korlátozza zenei tevékenységét egy jól meghatározható stílusra, egyszerre töri meg az új vizeket, miközben hű marad az egyedülálló zenei nyitottságának szelleméhez. Nyilvánvaló szenvedélyét a hangtervezés művészete iránt október 7-én a Dürer Kertben lehet megcsodálni az angol Lone társaságában.
  • [2013-11-22] NIGHTDRIVE X BOUNCE pres: LONE /live/uk/
    @ Toldi Klub

    Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, Sungrazer Cascade, Dream Girl / Sky Surfer. Lefordíthatatlanul zseniális számcímek, amik jól lefestik a Lone védjegyének számító hangzás atmoszféráját!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó