Pulzar

7 éves a Deaf Company flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

7 éves a Deaf Company @ Pub Fiction - Sopron

Fellépők
Dátum 2012. április 7.
Helyszín Pub Fiction - Sopron
Stílus House, Minimal, Techno
7 éves a Deaf CompanyHét. A mesében a törpék, a gonoszok, a sárkányfejek, Szindbád utazásainak, vagy éppen a mérföldes csizma varázslatos száma. Egy szám, melyhez mindig is mesés utak, utazások és persze mérföldkövek tartoztak és tartoznak ma is, legyen szó kultúráról, filmművészetről, zenéről.Pub Fiction - Sopron

7 éves a Deaf Company @ Pub Fiction - Sopron

Hét. A mesében a törpék, a gonoszok, a sárkányfejek, Szindbád utazásainak, vagy éppen a mérföldes csizma varázslatos száma. Egy szám, melyhez mindig is mesés utak, utazások és persze mérföldkövek tartoztak és tartoznak ma is, legyen szó kultúráról, filmművészetről, zenéről.

 Hét év állandó jelenlét az elektronikus zenei szcénában nem kis idő. A hazaiban különösen nem. Ezt az évfordulót ünnepli most kis csapatunk, a Deaf Company. A mondás úgy tartja, hogy egy kapcsolatban a hetedik év a fordulópont: ha ez idő alatt minden rendben van, akkor a továbbiakban is minden jól alakul majd.


Mi köszönjük, jól vagyunk, és még mindig együtt, igazi csapatként mozgolódunk az ország dj-pultjai mögött.

Hét év nagy idő, de mi továbbra is gyermeki izgalommal és készülődéssel várjuk a számunkra mérföldkövet jelentő hetedik Deaf Company születésnapot, ami a soproni bázisunkon, a Pub Fiction-ben kerül megrendezésre. A Deaf Company vinilistái mellett jó barátaink, Igor Do’urden, valamint a Cartridge & Stillhalter testvérpáros is tiszteletét teszi a rendezvényünkön. Nem szeretnénk túlragozni a dolgot: ahogy az elmúlt évek alatt, most is várunk minden, egy kicsit is dekadens, kicsit is őrült zenekedvelőt egy nagy őrületre! :)

Youtube beharangozó: http://youtu.be/l2atyKi08-I


Facebook attend: http://www.facebook.com/events/318103518242751/


Rattend: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?353553

Születésnapi letölthető mix: http://soundcloud.com/streako/streako-se7en

---


2012.04.07.: 7 ÉVES A DEAF COMPANY @ Pub Fiction Club - Sopron

Dj-k:

IGOR DO'URDEN
CARTRIDGE & STILLHALTER
STREAKO & ANDY_AGE
BOURNE
BRIDGEND
TOMCHI

Start: 21:00

Belépő: 800 Ft, amely magába foglal egy welcome drink-nek álcázott party-indító szérumot!

http://www.deafcompany.com
http://www.deafnessrecords.com
http://www.igordourden.com
http://www.smashingbeats.com
http://www.illegaldrums.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó