Pulzar

Sundancepark Season Closing Party flyer

Partyajánló

Sundancepark Season Closing Party @ Sundance Park

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 27.
Helyszín Sundance Park
Stílus Dance, Disco, House
Sundancepark Season Closing PartyElérkezett a szezon vége a balatonfüredi Sundanceparkban is. Egy minden eddiginél sikeresebb nyár után a méltó befejezést valóságos DJ-karnevállal készül megünnepelni a Balaton északi partjának legnagyobb partiparadicsoma.Sundance Park

Sundancepark Season Closing Party @ Sundance Park

Elérkezett a szezon vége a balatonfüredi Sundanceparkban is. Egy minden eddiginél sikeresebb nyár után a méltó befejezést valóságos DJ-karnevállal készül megünnepelni a Balaton északi partjának legnagyobb partiparadicsoma.

 Még egyszer utoljára ebben az évben kinyitja kapuit valamennyi klub és helyszín, s a lemezjátszók mögött olyan népszerű és kiváló hazai lemezlovasok váltják majd egymást, mint JULIA CARPENTER, JOVAN, LAUER, LACORA, MRFISH, GROOVY B, BELO, REVOLUTION, SCHNEIDER G & TMC, RIZKID, LENDON és STEVE GERMAN!

A nagy fináléból maximálisan kiveszi a részét a Sundancepark valamennyi klubja, a tér, a falak, s az utolsó homokszemig minden egy ritmusra lüktet majd még egy utolsó nagy happeningben: a NYÁR RITMUSÁRA! Szélesre tárja kapuit a LIPSTICK, a HONEY és a MOLOKO. 

A téren tábortűz ropog majd, és a selymes homokba süppedő lábakkal riszálhatunk nagyokat, miközben a hűs koktélok sorban csúsznak le a torkunkon, ahogy egyik nagy nyári klubhimnusz követi a másikat a csúcsminőségű hangtechnikának köszönhetően a park minden zegzugában…

Csatlakozzatok az eseményhez a facebookon:

http://www.facebook.com/event.php?eid=195097720553600

Nézzetek körül a honlapunkon:

www.sundancepark.hu


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó