Pulzar

Double Ball flyer

Belépő
VIP5 000 Ft
Elővételben 2011. augusztus 5.-ig1 500 Ft
Elővlét Balaton2 000 Ft
Elővét Budapest1 500 Ft
Helyszín Balaton2 500 Ft
Helyszín Budapest2 000 Ft

Partyajánló

Double Ball @ Annagora Aquapark

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 6.
Helyszín Annagora Aquapark
Stílus Dance, Disco, House
Double BallElőször kerül megrendezésre Budapesten a medencés őrület, méghozzá nem is akárhogy, a budpesti Dagály Fürdő és a balatonfüredi Annagora Aquapark a technika segítségével, most egyetlen megabulivá olvad össze augusztus 6-án éjszaka, a DOUBLE BALL Party-n !
A híres svéd house iskola fenegyereke, Albin Myers asszisztálásával egyszerre két tánctéren rúghatunk ki a hámból az idei nyár legextravagánsabbnak ígérkező buliján. 
Annagora Aquapark

Double Ball @ Annagora Aquapark

Először kerül megrendezésre Budapesten a medencés őrület, méghozzá nem is akárhogy, a budpesti Dagály Fürdő és a balatonfüredi Annagora Aquapark a technika segítségével, most egyetlen megabulivá olvad össze augusztus 6-án éjszaka, a DOUBLE BALL Party-n !
A híres svéd house iskola fenegyereke, Albin Myers asszisztálásával egyszerre két tánctéren rúghatunk ki a hámból az idei nyár legextravagánsabbnak ígérkező buliján. 


 Csatlakozz az eseményhez, nyerj VIP belépőt!

http://www.facebook.com/event.php?eid=262224580461026

Albin Myers veleszületett zenészi vénáját már több, mint másfél évtizede kamatoztatja az elektronikus vonalon. Puszipajtás a Swedish House Mafia már-már legendás tagjaival, de különösen John Dahlbackkel, akivel számtalan közös zenéjük, remixük tarolta végig a nemzetközi slágerlistákat, sőt a közös projekttel, a MyBack-kel már a világ több pontján hatalmas sikerrel léptek fel. Albinnak és neki köszönhetjük például a tavalyi év egyik bombasikerét, a There 4 You-t, de az egyedül készített Time Like These, vagy a Jump is kellemes emlékeket idéz. Zenéit olyan neves címkék alatt jegyzik, mint a Nero vagy a Joia Records. Nem egészen egy esztendeje mutatkozott be Albin a magyar közönségnek, és szó se róla, a hajunkat is levitte magával ragadó lendülete. A modern technika segítségével most rákontrázik a srác, méghozzá duplán, ugyanis az éjszaka egy részében összekapcsolódik a két parti, így egyszerre fog játszani két helyen!

Albin Myers előtt és után a stílus hazai krémje lép a lemezjátszók mögé, ráadásul most először teszik ezt ebben a felállásban együtt. A budapesti helyszínen Richardson izzítja a terepet, őt követi Lauer, a Sundancepark Lipstick klubjának házigazdája, valamint Soneec, a house másik magyar királya, hogy aztán Albin Myers szettje alatt végképp elszabadulhassanak az indulatok. A ’bombázást’ Nikola folytatja, végül pedig a hazai pálya másik nagy kedvence, Antonyo adja meg a kegyelemdöfést.

A balatonfüredi felhozatal is legalább ekkora port ver majd, a Vertigo rezidense, Newik kezdi majd az estét, őt váltja a Sundancepark házigazdája, Jován, majd Davis csavarja feljebb a hangulat hőfokát, végül az Ibizát és (Nikolával együtt) a Miami WMC-t is megjárt slágergyáros Muzzaik duó adja a méltó körítést Albin Myers produkciójához.
A biztonság kedvéért pakoljatok be egy fürdőruhát, ha netán elcsábítana a csobbanás :)

Játssz a Bang Entertainment-tel! Nyerj VIP belépőt!
www.facebook.com/bangentertainment

1. helyszín: Balatonfüred, Annagora Aquapark
(8230 Balatonfüred, Fürdő utca 35. - www.annagora.com)
Line up:
Newik 21:30-23:00
Jován 23:00-00:00
Davis 00:00-01:30
Muzzaik 01:30-03:00
Albin Myers 03:00-04:00
Start 21:30
Összekapcsolódás a ledfalakon Budapesttel 1 órakor.
Jegyárak: -elővételben 2000 Ft, - helyszínen 2500 Ft - VIP 5000 Ft

A belépő tartalmazza az aquapark ezen estén igénybe vehető szolgáltatásait, beleértve a ruha- és értékmegőrzést is! Esőhelyszín rossz idő esetén az 5000 fős, fedett Sundance Party Arénában
Jegyek augusztus 1.-től elővételben kaphatók Győr, Székesfehérvár, és Balatonfüred Retro üzleteiben, valamint Budapesten az Aréna, a Westend, és a Mamut Retro üzleteiben.
FIGYELEM! A megváltott belépők egyszeri belépésre jogosítanak fel!
-------------------------- ---------------------------------------------------- -------------------------

2. helyszín: Budapest , Dagály strandfürdő
(1138 Budapest, Népfürdő u. 36. www.budapestgyogyfurdoi.hu /hu/dagaly/elerhetoseg )
Start 21:30
Line up:

Nagy színpad:
Richardson 21:30-22:00
Lauer 22:00-23:00
Soneec 23:00-00:00
Albin Myers 00:00-01:30
Nikola 01:30-03:00
Antonyo 03:00-04:00

Kis színpad: The Debüt
GARAY
ADD2BASKET
RIZKID & KORMIX
ZEE aka JAFFA SURFA
SOPHIE (live)
RICH

Összekapcsolódás a ledfalakon balatonnal 1 órakor.

Jegyárak: -elővételben 1500 Ft, - helyszínen 2000 Ft - VIP 5000 Ft
A belépő tartalmazza a strandfürdő ezen estén igénybe vehető szolgáltatásait, beleértve az öltözők használatát is! Jegyek augusztus 1.-től elővételben kaphatók Budapesten az Aréna, a Westend, és a Mamut Retro üzleteiben.
FIGYELEM! A megváltott belépők egyszeri belépésre jogosítanak fel!


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó