Pulzar

Dub Székház flyer

Partyajánló

Dub Székház @ Nagyerdő

Fellépők
Dátum 2011. július 21. – 2011. július 23.
Helyszín Nagyerdő, Debrecen
Stílus Techno, Minimal, Electro, Electronica,
House
Dub SzékházA Dub Székház 2000. zenei alkotó- és DJ közösség, amely rendszeresen szervez elektronikus zenei partykat Debrecen több szórakozóhelyén, ahol értékközpontú, minőségorientált és nem kereskedelmi szemlélettel és környezetben szórakoztatjuk a kevésbé közismert, de esetenként annál érdekesebb, izgalmasabb tánczenére fogékony közönséget. A Dub Székház rendezvényeinek általános célkitűzése, hogy bebizonyítsa: a nem kereskedelmi szemléletű elektronikus zenei szubkultúra is lehet a magas színvonalú, intellektuális és emocionális élményt nyújtó szórakozás és kikapcsolódás alapja.Nagyerdő

Dub Székház @ Nagyerdő

A Dub Székház 2000. zenei alkotó- és DJ közösség, amely rendszeresen szervez elektronikus zenei partykat Debrecen több szórakozóhelyén, ahol értékközpontú, minőségorientált és nem kereskedelmi szemlélettel és környezetben szórakoztatjuk a kevésbé közismert, de esetenként annál érdekesebb, izgalmasabb tánczenére fogékony közönséget. A Dub Székház rendezvényeinek általános célkitűzése, hogy bebizonyítsa: a nem kereskedelmi szemléletű elektronikus zenei szubkultúra is lehet a magas színvonalú, intellektuális és emocionális élményt nyújtó szórakozás és kikapcsolódás alapja.

 Dub Székház Chillout Sátor

A Dub Székház közössége 2004 óta minden nyáron részt vesz a Campus (korábban Vekeri-tó) Fesztiválon, ahol egy, a magyarországi fesztiválok kínálatában szokatlan helyszínt, egy chill-out sátrat működtet. Ezzel Kelet-Magyarország első ilyen jellegű elektronikus zenei helyszínét működtetjük immár hét éve. 

Ebben a hét évben a Campus Fesztivál egy olyan helyszínnel gazdagodott, amire minden látogató szívesen emlékszik vissza, a fesztiválozók keresik, megszerették a „paszív szórakozás” ezen formáját. 

A partyk mára a fesztiválok elmaradhatatlan kellékei lettek – a mi acélunk, hogy a chill out helyszínek nélkül is elképzelhetetlen legyen minden magyarországi zenei fesztivál. Úgy érezzük, hogy a Fesztivál szervezői nem hagyhatják figyelmen kívül a közönség ízlésének és szórakozási szokásainak változásait, és belátják, hogy a színesebb programkínálat szélesebb körű és nagyobb számú érdeklődést fog vonzani.

A helyszín zenei kínálata

A helyszín programjának szervezésekor olyan DJ-k, előadók  közreműködésére számítunk, akik az igényes és korszerű elektronikus tánczene mellett elkötelezettek. Ezen belül számos műfajnak teret kívánunk biztosítani külön figyelemmel idén a live act fellépőkre, valamit a Creative Commons szerzői jogkezelő elvet képviselő és népszerűsítő netlabelekre. A produkciók kiválasztásakor azt tartjuk szem előtt, hogy a rendezvényhelyszín elsősorban a „nyugalom szigete” kíván lenni. Mindezt azért emeljük ki ennyire, hogy nyilvánvaló legyen: nem egy „második partysátor” terve van kibontakozóban, sokkal inkább egy korábban nem nyújtott új szolgáltatást szeretnénk hozzáférhetővé tenni a fesztivál-lakók és az alkalmi kilátogatók számára. Először 2009-ben nyílt mód rá, hogy a Sátor fellépői között egy nemzetközi szinten is ismert és jegyzett fellépőt, az Up, Bustle and Out nevű formációt is vendégül lássuk, 2010-ben pedig az osztrák Dorian Concept kapott tőlünk meghívást. 2011-ben a Dub Székház Sátor vendége Chris Coco és a holland Legowelt lesz.

A Sátor másik fontos eleme: a vetítés

Minden elektronikus zenei rendezvény fontos, elmaradhatatlan kelléke a vetítés. A Dub Székház közönsége is megszokta, megszerette, hogy amíg kellemes zenéket hallgatva kikapcsolódik, a szemeit is kellemes képekkel pihentetheti, vagy éppen elgondolkodtatni. Már harmadik éve dolgozunk együtt a Kiégő Izzókkal, akik idén is vállalták, hogy elkápráztatják a Sátor vendégeit.

Chris Coco (UK)

Chris Coco neve itthon azok körében cseng ismerősen, akik szeretik az eklektikus chillout muzsikát. 1989 és 1994 között a brightoni Zap klubban ő volt a házigazdája a Coco Club című bulisorozatnak, majd a kilencvenes években a DJ Magazine szerkesztője. 2002 és 2005 között a BBC Radio 1 kötelékében Rob Da Bank-kel közösen szerkesztette és vezette a Blue Room című műsort. Ma pedig az Ibiza Sonica rádióban Melodica címmel pörgeti hetente a legfrissebb zenéket az akusztikus számoktól a reggae-n és dubstepen át a deep house-ig, és még azon is túl. Chris igazi reneszánsz ember, aki nem csak DJ-zik, hanem zeneszerzéssel, rádiózással és újságírással is foglalkozik, ezen kívül remixeket és saját lemezeket készít. A “Chillout királya” a Campus Fesztiválon, a Dub Székház Chillout Sátorban lép fel DJ szettjével július 23-án szombat éjfélkor.

Legowelt (NL)

Legowelt, született Danny Wolfers a 90-es évek elején, még iskolás fiúként került kapcsolatba az elektronikus zenével,  annak is leginkább a detroiti és chicagoi ágával. Ekkoriban egy hágai underground rádióműsor hatására kezdett el olyan zenéket, zenekarokat felkutatni, amelyek punkból, noise-ból és elektronikából gyökerezve meg akarták haladni a kor kommersz rádióbarát tánczenéinek világát.
Legowelt zenéjében deep house és getto funk keveredik filmzenei hangulatokkal, technoval és kísérleti elektronikával. Az elmúlt több mint 10 évben tucatnyi projektben zenélt, kiadványainak többségét pedig a hágai Homebase Bunker, a legendás úttörő elektronikus kiadó gondozta. Legowelt szombat este 10-kor lép színpadra a Campus Fesztiválon a Dub Székház Chillout Sátorban. (forrás, kép: legowelt.com)

Legowelt magyarországi fellépése a Holland Királyság Külügyminisztériumának támogatásával valósul meg.

A Dub Székház Chillout Sátor teljes programja:

Július 21. Csütörtök
16.00 – 18.00 ER & Balance
18.00 – 20.00 Prodee
20.00 – 05.00 Budabeats Night:
20.00 – 22.00 Suhov
22.00 – 01.00 Savages y Suefo
01.00 – 03.00 Gandharva
03.00 – 05.00 Corp & Suzuki Samurai

Július 22. Péntek
16.00 – 18.00 Jocker
18.00 – 20.00 Dr. Juzztice
20.00 – 21.00 Kaiko
21.00 – 22.00 Allied Forces
22.00 – 23.00 PaxTibi
23.00 – 00.00 Lanuk
00.00 – 01.00 Polyklinik feat. Banyek
01.00 – 03.00 Bernáth/y & Sons
03.00 – 05.00 Zsupi

Július 23. Szombat
16.00 – 18.00 Ital Water
18.00 – 20.00 Kisszántó
20.00 – 22.00 Mahagonee
22.00 – 00.00 Legowelt (NL)
00.00 – 02.00 Chris Coco (UK)
02.00 – 05.00 Grabowsky

Visual: Kiégő Izzók

Fotók, videó korábbi évekről, általában a Dub Székházról:

http://dubszekhaz.wordpress.com

A Campus Fesztiválról:

http:/​/​campusfesztival.hu


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-07-21] Campus Fesztivál
    @ Nagyerdő

    Több mint 200 fellépő, rendkívül sokszínű műsor: zene, humor, kultúra, tudomány, művészet, sport - mindez 2010. július 21. és 25. között Debrecenben, immár másodjára a tavaly megkedvelt Nagyerdőn! A programpaletta felöleli az összes zenei műfajt, ennek megfelelően a pop-rock mellett többek között a világzene, a jazz és az elektronikus műfajok rajongói is megtalálhatják a kedvenceiket, összesen hét színpadon!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó