Pulzar

Orbital Period flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Orbital Period @ Harbor Hajó, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 14.
Helyszín Harbor Hajó, Budapest, Boráros tér 1.
Stílus Dub Techno, Techno
Orbital PeriodAz "Orbital Period" egy rendhagyó zenei és vizuális együttállás, a budapesti csillagos égbolt alatt. Olyan progresszív zenei irányzatok talákozasáról van szó, amelyek meghatározó erövel bírnak jelenleg az európai elektronikus zenei szcénában.Harbor Hajó, Budapest, Boráros tér 1.

Orbital Period @ Harbor Hajó, Budapest

Az "Orbital Period" egy rendhagyó zenei és vizuális együttállás, a budapesti csillagos égbolt alatt. Olyan progresszív zenei irányzatok talákozasáról van szó, amelyek meghatározó erövel bírnak jelenleg az európai elektronikus zenei szcénában.

 Az elementáris és atmoszférikus hangtónusok a mélyben forronganak, akár a magma, ellenben nem célunk felszínre segíteni öket, inkább szabadon hagyjuk vibrálni ezeket az éteri zajokat a természetes közegükben.

Elsösorban a DEEP TECHNO és DUB TECHNO hullámai, keverednek a legkorszerübb CONTEMPORARY TECHNO nyersségével és fémesen vágó hangzásával.  Hosszas és beható keresgélés után, platformnak a HARBOR hajót találtuk, ami megeleveníti a 90es évek szabad, nyitott partykultúráját, a jellemzöen igen öszinte berlini trash hangulatával keveredve. A hajó közelmúltban frissített kiváló hangtechnikája, mint a több kilóméter vastag földköpenyek fogják nyomás alatt tartani a tónusokat.

DEEP TECHNO, DUB TECHNO, CONTEMPORARY TECHNO a stílusok, amik megmutatják nekünk a lehetöséget, hogy 2012 elött hajóra szálljunk és lecseréljük bolygónkat, atmoszférikusabb világokra.

---DJ---

___APHIKS___( http://aphiks.official.fm )

___BIOS___( http://www.soundcloud.com/loudsociety )

___DJ LAMINAL___( http://studio.c3.hu )

___HALBERR 9000___( http://www.lollipopfactorybudapest.com )

http:/​/​www.facebook.com/​orbitalperiod


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó