Pulzar

Nitzer Ebb & Die Krupps flyer

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
Elővételben 2011. április 30.-ig4 500 Ft

Partyajánló

Nitzer Ebb & Die Krupps @ Dürer kert, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 1.
Helyszín Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.
Stílus Industrial, EBM
Nitzer Ebb & Die Krupps2011. május 1-én az industrial/EBM zenei színtér két meghatározó együttese a Nitzer Ebb és a Die Krupps közös turné keretében lép fel a Dürer Kertben a Skalar Music Hungary jóvoltából!Dürer kert, Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Nitzer Ebb & Die Krupps @ Dürer kert, Budapest

2011. május 1-én az industrial/EBM zenei színtér két meghatározó együttese a Nitzer Ebb és a Die Krupps közös turné keretében lép fel a Dürer Kertben a Skalar Music Hungary jóvoltából!

 A két együttes többször is jár már hazánkban: a Nitzer Ebb legutóbb tavaly januárban koncertezett a Depeche Mode előzenekaraként, illetve másnap önálló fellépéssel is; viszont a Die Krupps 16 év után látogat el újra hozzánk!

A budapesti fellépés a "Join In The Rhythm Of Machines"-ra keresztelt 10 állomásos európai koncertkörút záró állomása lesz.A turné jelmondata, elnevezése egyértelműen jelzi, hogy az alternatív elektronikus zene két legendájától a klasszikusnak minősíthető dalaik előadására számíthatunk!

Nincs más teendőnk, mint csatlakozni a gépek ritmusához; az este felejthetetlen élmény lesz, nem szabad kihagyni!

További információ:
http://www.skalarmusic.hu/

http://www.facebook.com/skalarmusichungary


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó