Pulzar

Belépő
elővételesen (április 1-től az Orfeumban)2 000 Ft
helyszínen2 500 Ft

Partyajánló

Minimal Mass Quality Underground presents And.Id /mobilee rec.

Fellépők
Továbbá még: Poli. Skiz
Dátum 2011. április 15.
Stílus Deep House, House, Tech-house
Minimal Mass Quality Underground presents And.Id /mobilee rec.Bemutatkozik a Minimal Mass Quality Underground sorozat. Első rendezvényünk vendége And.Id (Mobilee records, Berlin)! A hangulatról rajta kívül Poli (madeinn), Skiz (deepimpression) és a szervezők sorait erősítő Seldon gondoskodik majd.

Minimal Mass Quality Underground presents And.Id /mobilee rec.

Bemutatkozik a Minimal Mass Quality Underground sorozat.

Első rendezvényünk vendége And.Id (Mobilee records, Berlin)! A hangulatról rajta kívül Poli (madeinn), Skiz (deepimpression) és a szervezők sorait erősítő Seldon gondoskodik majd.

Első rendezvényünk vendégei:
And.Id a berlini székhelyű Mobilee records egyik legkülönlegesebb alkotója. House, deep, tech set-jei mindig egyediek, speciálisak. And.Id legkülönlegesebb védjegye talán az, hogy set-jei közben trombitajátékával is megbolondítja az egyébként is delikát zenéket.
Poli-t nem hiszem, hogy be kellene mutatnunk, hiszen évek óta a magyar house scene egyik alappillére. A Made inn csapata már többször bizonyította hogy mind szeretettel, mind pedig hozzáértéssel állnak hozzá az elektronikus zenéhez és a party-khoz.
Skiz neve sokaknak ismerős a deep house-t kedvelők között, hiszen a Deep impression csapata már évek óta aktív résztvevője a budapesti éjszakának.
Seldon eddig kisebb-nagyobb underground rendezvényeken és klubesteken bizonyított, most bemutatkozik szélesebb körben is.
jegyek: 2000 huf elővétben / 2500 huf helyszínen.

Flyer

Archív partyajánlók

  • [2011-04-30] Nu'art Matiné
    @ Nagykáta városi strandfürdő

    Az idei nagykátai majális, rendhagyó módon április 30.-án kerül megrendezésre. A szokásos nappali programok végeztével, este a Nu'art Egyesület Matinéja keződik. 22 órától Dj Nice melegíti a terepet hazánk egyik legjobb hip hop csapatának a Nem Közölt Sávnak azaz az NKS-nek.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó