Pulzar

Trancegiving Day flyer

Partyajánló

Trancegiving Day @ Gyólyavár - Treffort Kert

Fellépők
Dátum 2011. április 2.
Helyszín Gyólyavár - Treffort Kert
Stílus Trance
Trancegiving DayAz Anjunabeats-et elektronikus zenei szcéna egyik legdecensebb kiadójaként tartják számon. A kiadót a manapság DJ MAG lista 5. helyén tartózkodó Above & Beyondként ismert Jono Grant, Tony McGuinness, and Paavo Siljamäk alapította 2000-ben. Céljuk az volt, hogy minőségi trance és progressive trance megjelenéseket biztosítsanak.Gyólyavár - Treffort Kert

Trancegiving Day @ Gyólyavár - Treffort Kert

Az Anjunabeats-et elektronikus zenei szcéna egyik legdecensebb kiadójaként tartják számon. A kiadót a manapság DJ MAG lista 5. helyén tartózkodó Above & Beyondként ismert Jono Grant, Tony McGuinness, and Paavo Siljamäk alapította 2000-ben. Céljuk az volt, hogy minőségi trance és progressive trance megjelenéseket biztosítsanak.

 A terv olyannyira jól sikerült, hogy minden nagy név a szakmában (Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten stb.) a label megjelenéseit játszotta és nem csak trance körökben, hanem a progressive-house egyik fenegyereke James Zabiela is kedvenc kiadói között emlegette az Anjunabeats-et.

2005-ben a zenei paletta kibővült és elindították az Anjunadeep-et, mely a minőségi progressive –és deephouse darabokra megjelentetésére specializálódott. Innentől már nem volt kétséges, hogy a világ egyik legjobb kiadójaként emlegetik a mai napig.
Rádióműsoraikat a Trance Around The World-ot és az Anjunabeats World Wide-ot heti rendszerességgel több százezres hallgatótábor kíséri figyelemmel.

Április 02-án szombaton az Anjunabeats World Wide 3. mixalbumának (mely a rádióműsor után kapta a nevét) premierjének lehet szem- és fültanúja a nagyérdemű. Az este egyik fő különlegessége, hogy a két szerző (Arty és Daniel Kandi) a világon először itt mutatja be az albumot.

Arty 21 éves kora ellenére egyedülálló sikereket ér el. 2009-ben robbant be a köztudatba, egyedi, bárhol felismerhető igényes hangzásvilágával, a szcéna legnagyobb neveinek remixeit, illetve a legismertebb kiadók jelentették meg munkáit. Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a dj mag lista 79. helyéig ugrott, illetve Armin Van Buuren milliók által hallgatott A State Of Trance rádióműsorának 500 adásának alkalmából rendezett gigaparty egyik fellépője lesz Hollandiában áprilisban.

http://www.facebook.com/pages/ARTY/111274298915491
http://www.myspace.com/artylive
http://twitter.com/arty_music


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó