Pulzar

Technoid Community pres.:  BROTHERS BIRTHDAY /W NEONLIGHT (DE) flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft
Neurosense karszalaggal éjfélig800 Ft
Más megyéből érkezőknek éjfélig600 Ft

Partyajánló

Technoid Community pres.: BROTHERS BIRTHDAY /W NEONLIGHT (DE) @ IH Rendezvényközpont

Fellépők
Dátum 2011. március 13.
Helyszín IH Rendezvényközpont
Stílus Drum and Bass, Jungle, Dubstep, House,
Deep House, Tech-house
Technoid Community pres.: BROTHERS BIRTHDAY /W NEONLIGHT (DE)Mára már lassan hagyománnyá válik, hogy a T.C. Fivérek születésnapján valami különleges meglepetés várja a Drum & Bass rajongóit. Idén sem lesz ez másképpen, hiszen az egyik legütősebb német Neurofunk formáció, a NEONLIGHT Szegedre látogat.IH Rendezvényközpont
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: whatelse percy_tc
összes résztvevő megtekintése

Technoid Community pres.: BROTHERS BIRTHDAY /W NEONLIGHT (DE) @ IH Rendezvényközpont

Mára már lassan hagyománnyá válik, hogy a T.C. Fivérek születésnapján valami különleges meglepetés várja a Drum & Bass rajongóit. Idén sem lesz ez másképpen, hiszen az egyik legütősebb német Neurofunk formáció, a NEONLIGHT Szegedre látogat.

A West Balkánban történtek miatt az egész országban szigorítások kezdődtek el a szórakozóhelyeket illetően, ami elérte Szegedet is, ezért számos hely létszámbefogadó képessége újra lett/lesz vizsgálva. Sajnos a H2O olyan létszámkorlátot kapott ami nem megfelelő számunkra, ezért időpontot és helyszínt módosítottunk. A hosszú hétvégének köszönhetően csupán egy nappal módosult az eredti dátum, tehát 03.13-án VASÁRNAP-ra került át. Helyszínként pedig Szeged legigényesebb kulturális központját, az IH Rendezvényközpontot választottuk. Mivel az új helyszín 2 szintes így az alsó szinten egy plusz partival lepjük meg az elektronikus zenét kedvelőket. Az alsó szinten az Innit által prezentált dubstep partivalval bővül a repertoár, ahol nem kisebb nevek vendégeskednek mint Kebab, DTR , Ryan és Human.

 A hazánkban először vendégeskedő duó 2007 óta meghatározó alakja az új vonalas Drum & Bass virágázásának. Olyan nevekkel vannak közös munkáik, mint HEDJ (rip), Apex, Noxius, Dub Elements, Kiro, Optiv, valamint olyan kiadók támogatását élvezik, mint a Trust in Music, Prospect, Red Light, Bad Taste. Zenéjük stíluson belül is különösen energikus, hangzásuk egyedi és igazán különleges. A partinak Szeged egyik legnagyobb változáson átment klubja, a H2O ad otthon, ami a helyi underground klubélet elitjei közé nőtte ki magát. Ütős hang, pazar fény, színvonalas hely és igényes Drum & Bass.

djs:

NEONLIGHT (DE)
DJ IGNITE (DE) - TRUST IN MUSIC
Percy
Flanker
Kazay
Natural

Turntablist:
DJ Globe

belépő éjfél előtt/után: 1000 / 1500 Ft
ns. szalaggal éjfélig: 800 Ft
nás megyéből érkezőknek: 600 Ft

http:/​/​www.myspace.com/​technoidcommunity
http:/​/​www.nerosense.eu
http:/​/​www.myspace.com/​neonlightmusic


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Szervező

  • Technoid Community

    A Technoid Community (T.C.) egy zeneorinetált promoter/dj formáció Szegeden.2005 óta aktív szervezői és meghatározó alakjai Szeged underground zenei életének. Nekik köszönhetően jutott el a Neurofunk és Technoid Drum & Bass a napfény városába, számos hazai fesztiválnak segítettek neves külföldi előadókat leigazolni, továbbá meghatározó alakjai a SZIN Fesztivál elektronikus vonalának. A T.C. nevéhez fűződik a nemzetközileg is egyre nagyobb teret hódító Neurophunked mixsorozat, aminek fő irányvonala -a megszokottal ellentétben- az új, feltörekvő tehetségek bemutatása. A T.C. szervezésében olyan nevek tették tiszteletüket Szegeden, mint: Audio, Calyx & Teebee, BSE, Dieselboy, Masheen, SPL, Kano, The Sect, Sunchase, Raiden, Cause 4 Concern és még sokan mások.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó