Pulzar

Heads up! vs Rewind present Doctor P flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Heads up! vs Rewind present Doctor P @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 19.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Dubstep, Drum and Bass
Heads up! vs Rewind present Doctor PA dubstep a basszusban rejlő energiáról szól, és a februári Heads up! bulira olyasvalaki látogat hozzánk Doctor P személyében, aki alaposan ki is használja ezeket az energiákat minden egyes zenéjében. Az ő nevéhez fűződik a stílus legújabb himnuszának tartott Sweet Shop, amiben remek érzékkel váltogatja a klasszikus UK hardcoret idéző zongorás, énekes témát a legmocskosabb basszuscsavargatással. .Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: mermaid riker Gabriel
összes résztvevő megtekintése

Heads up! vs Rewind present Doctor P @ Corvintető, Budapest

A dubstep a basszusban rejlő energiáról szól, és a februári Heads up! bulira olyasvalaki látogat hozzánk Doctor P személyében, aki alaposan ki is használja ezeket az energiákat minden egyes zenéjében. Az ő nevéhez fűződik a stílus legújabb himnuszának tartott Sweet Shop, amiben remek érzékkel váltogatja a klasszikus UK hardcoret idéző zongorás, énekes témát a legmocskosabb basszuscsavargatással. .

 Rövid, de annál fényesebb karrierje kezdetén Doctor P érdeklődését Rusko Cockney Thug-ja keltette fel. Szerinte a fickó annyira beletrafált és ráérzett ezzel a dubstep lényegére, hogy ezzel rá is hatalmas benyomást tett. 

Doctor P és társai, Flux Pavilion, Cookie Monsta, Funtcase azaz a Circus Recordings csapata új fejezetett nyitottak a dubstep történetében, zenéik erőtől duzzadnak és a bulizásról szólnak, így a legjobban hol máshol érvényesülnének, mint a tánctéren, amely robban is minden egyes cirkuszos bombától. 

Doctor P mellett a Heads up! legénysége DJ Madd, Matt-U, a Rewind csapata Palotai és Cadik, valamint a házigazda MC Blend felel majd a minőségi körítésért.

www.bladerunnaz.hu 

www.facebook.com/​bladerunnaz 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó