Pulzar

Housefactorya flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Housefactorya @ Mokambo House, Ajka

Fellépők
Dátum 2011. január 22.
Helyszín Mokambo House, Ajka
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, House
HousefactoryaÚjra Ajkán a Housefactorya! A tavaly őszi fergeteges hangulatú Hausefactorya parti folytatásért kiabált. Olyan hangosan, hogy Rem-C és Miss Siva nem tudott ellenállni a hívó szónak, így a show megint megy Ajkára, hogy megtöltse a világ egyik legrégebben hódító elektronikus zenei műfajának friss termésével a környék egyik legjobb gyülekezőpontját, a Mokambo klubot.Mokambo House, Ajka,

Housefactorya @ Mokambo House, Ajka

Újra Ajkán a Housefactorya! A tavaly őszi fergeteges hangulatú Hausefactorya parti folytatásért kiabált. Olyan hangosan, hogy Rem-C és Miss Siva nem tudott ellenállni a hívó szónak, így a show megint megy Ajkára, hogy megtöltse a világ egyik legrégebben hódító elektronikus zenei műfajának friss termésével a környék egyik legjobb gyülekezőpontját, a Mokambo klubot.

 Akik ott voltak az őszi mulatságon, törzshallgatói lettek a Housefactorya című műsornak. A Justmusic.Fm-en sikerrel pörgő adások alatt sorban jelentkeztek be a rádió honlapjának csevegőjébe az újabbnál újabb arcok, akik mind áradozva sírták vissza a szeptemberi bulit. Immár nem kell sokáig várni, a vágyuk teljesülni látszik: a Housefactorya ismét elrúgja a talajról a lábakat a Mokambóban… A név kiötlője és egyben a műsor házigazdája, Rem-C ezúttal is magával hozza a Coronita Afterparty-k hercegnőjét, Miss Sivát. A hölgy már akkor is bizonyította, hogy nemcsak a hajnal hasadtával képes tündökölni, de képes az éjjeli baglyok baját is alaposan ellátni. Kevesen tudják csak róla, hogy mire képes, ha elereszti a gyeplőt. Miss Siva a fül- és szemtanúk szerint a szeptemberi Housefactorya buliban úgy pörgette a house-t és úgy lüktetett a szettjére egy emberként a közönség, amilyet még nem látott azelőtt az öreg Duna se jobb, se bal partja.

A két népművelő-lemezbűvölő nagymester mellett feltűnik egy új név, Thomas Borzáé is, akit Rem-C személyes felfedezettjeként úgy jellemez, mint igazi őstehetséget. Ez a tálentum vár most kibontakozásra a Mokambóban. Mivel profi bemelegítés nélkül mit sem ér egy jó buli, a hely szellemét a város szülötte, s a Mokambo ifjú rezidense, Lendon idézi meg.

Itt kell megemlítenünk az októberi iszapkatasztrófát, ami beárnyékolta nemcsak a környékbeliek szívét és mindennapjait, de az egész ország, sőt a világ is megrendült a szörnyű tragédia hallatán. Ezúton is szeretnénk kifejezni együttérzésünket a szervezők és a fellépők nevében! Egyúttal ezzel a rendezvénnyel kívánjuk kicsit feledtetni a borzalmakat, valamint új reményt, életkedvet lehelni a térség zeneszerető fiataljaiba!

Bízunk benne, hogy minél többen ott lesztek velünk, hogy együtt örüljünk az újévnek, s hogy erőt merítsetek a zene jótékony energiáiból!

www.myspace.com/djremc

www.myspace.com/housefactoryaradioshow



VAMP - Various Artists Media Project, a Mediall-csoport tagja


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó