Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Otherside #2 w/ Bar9 (UK) Hostage (UK) @ Up! the Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 17.
Helyszín Up! the Club, Budapest, Fehérvári út 87
Stílus Electro, Dubstep
Otherside #2 w/ Bar9 (UK) Hostage (UK)Az OTHERSIDE egy havonta jelentkező partysorozat a BASSZUS és a TÖRTRITMUS szerelmeseinek, amely elsőként hozza el a londoni underground klubestek legmenőbb műfajait a budapesti éjszakákba. Olyan stílusok külföldi úttörői kapnak meghívást a bulikra, mint a szinte már a modern brit zene jelképévé váló DUBSTEP, az ebből és a DNB-ből építkező DRUMSTEP, a reszelős FILTHSTEP, az angol hip-hopból gyökeredző GRIME, valamint az ELECTRO ...és a FIDGET.Up! the Club, Budapest, Fehérvári út 87
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: hellohell bijus Bekka613 Lokkoka Wiwii _bubci_
összes résztvevő megtekintése

Otherside #2 w/ Bar9 (UK) Hostage (UK) @ Up! the Club, Budapest

Az OTHERSIDE egy havonta jelentkező partysorozat a BASSZUS és a TÖRTRITMUS szerelmeseinek, amely elsőként hozza el a londoni underground klubestek legmenőbb műfajait a budapesti éjszakákba. Olyan stílusok külföldi úttörői kapnak meghívást a bulikra, mint a szinte már a modern brit zene jelképévé váló DUBSTEP, az ebből és a DNB-ből építkező DRUMSTEP, a reszelős FILTHSTEP, az angol hip-hopból gyökeredző GRIME, valamint az ELECTRO ...és a FIDGET.

A nagysikerű nyitóbuli után Skócia legikonikusabb producerét látjuk vendégül HOSTAGE személyében, aki sokszínű, stílushatárokat feszegető setjeivel már évek óta a szigetország élvonalát erősíti. Amellett, hogy igazán termékeny évet tudhat maga mögött, úgy küzdötte fel magát a BBC Radio 1 elektronikus műsorainak játszási listáiba, hogy az underground reputációja közel sem sérült. Ez nyilvánvalóan annak köszönhető, hogy a rave-től kezdve a keményvonalas electro-n át még dubstep-et is pörget, így sosem sikerült bekategorizálni.


Másik vendégünk BAR9, az újhullámos dubstep egyik legjobban pörgő neve. Azoknak is ismerős lehet, akik még csak most ismerkednek a stílussal, hiszen olyan számaikkal, mint pl. a MIDNIGHT vagy éppen az EXAMPLE KICKSTARTS című számának remixe egy perc alatt komoly világhírnévre tettek szert. Ez a kettőség igazán jellemző rá, míg meggyőzi a mainstream publikumot a Skepta, Foals, vagy Sky Ferreira remixeivel, addig a hardcore közönségnek ott van például a Piano Tune című zúzós sláger. Olyan nevek mellett mint a Flux Pavilion, Trolley Snatcha, 16bit, a filthstep egyik géniusza. December 17.-én megmutatják, mit is tudnak, higgyétek el...nem lesz csalódás !


---LINE UP---
BAR9 (UK) /Audio Phreaks - Z Audio/
HOSTAGE (UK) /Nightshifters - Teenage Riot/
Stereo Killaz VS. PlasticKids /Noise Life/
DST /Dub Phase/
Wondawulf /Future Music - Tilos/
RobotRock DJs
Visual: Urbanizer
---INFO---
Helyszín: UP! The Club (XI. ker., Fehérvári út 87)
Belépő: 1500 HUF (Az első 50 lánynak 22h-ig INGYENES!!)
Korhatár: +18
---MEGKÖZELÍTÉS---
Tömegközlekedéssel a Hauszmann Alajos/Hengermalom utcánál leszállva a következő járművekkel:
Villamos: 18, 41, 47
Busz: 103, 33, 33E
Éjszakai: 973
info@othersidebudapest.com
othersidebudapest.com
facebook.com/​othersidebudapest

Line-up

  • DST
  • Hostage
  • PlasticKids
  • Robotrock
  • Stereo Killaz
  • WondaWulf

Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó